Horoskopski znaci i seks: Škorpija voli dominaciju, Lav seks u prirodi…

Izvor: Scandal.rs, 28.Jul.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskopski znaci i seks: Škorpija voli dominaciju, Lav seks u prirodi…

Bik obožava da liže šlag i čokoladu s partnera, Blizanci uživaju u seks – igračkama, Vodolija mašta o grupnom seksu, a Ribe vole stopala, mrežaste čarape i štikle

Ovan je ljubitelj adrenalinskog seksa

Strastveni pripadnici ovog znaka najveće zadovoljstvo pronalaze u surovom i seksu s puno adrenalina. Dok vode ljubav, obično ih čuje ceo komšiluk, a najveći fetiši su im seks u vodi – bilo pod tušem ili u moru, neobične lokacije poput lifta ili uskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << WC-a, kao i sado – mazo igre koje uključuju rvanje, povlačenje za kosu i lupanje po guzi i ugrize.

Bik obožava da liže šlag i čokoladu s partnera

Za pripadnike ovog znaka seks je vrhunski spoj svih najboljih uživanja, pa u njega uključuju afrodizijake poput šlaga, čokolade, vina i kockica leda s kojima se igraju. Dugi i mokri poljupci, toplo-hladne igrice i detaljno oblizivanje partnerovog tela, kao i fiksacije i razne izvedenice oralnog seksa njihovi su omiljeni fetiši.

Blizanci uživaju u seks – igračkama

Zaigrana priroda ovih znakova dolazi do izražaja i u krevetu. Vibratori, lisice, kuglice i druga pomagala nisu nepoznanice radoznalim Blizancima koji se svim silama trude da seks s njima bude i ostane neponovljivo iskustvo. Nemaju određen fetiš, već svoje zanimanje menjaju svakih nekoliko meseci.

Senzualni Rak obožava dodire

Za Rakove je seks pre svega emocionalno i senzulano iskustvo, a preokupacija su im bradavice i duga predigra sa puno dodira. Omiljeni fetiši uključuju kožne kostime, korsete, pa i bičeve. Vole i preoblačenja, pa će rado učestvovati u igri konobarice, advokatice, medicinske sestre i sličnih likova.

Lav je ljubitelj egzibicionizm

Seks na otvorenom u kojem neko može svakog trena da naiđe jeste ono što najviše uzbuđuje pripadnike ovog znaka. Seks na plaži ili u moru, nepristojni dodiri ispod stola za kojim sedi celo društvo. Omiljeni fetiši im je striptiz.

Devica voli da bude podčinjena

Iako u životu vole osećaj kontrole, u seksu s pripadnicima ovog znaka se stvari okreću. Omiljen im je fetiš uloga podčinjenog seksualnog roba koji trpi samovolju svog gospodara. Uže, lisice, kravate ili svilene marame, sve može poslužiti svrsi.

Vagi je guza najveći fetiš

Pripadnici ovog znaka u seksu su poput Blizanaca vrlo zaigrani, a nije im strano igranje raznih uloga kao i razgovor s partnerom o ostvarivanju fantazija. Ipak, guza im je omiljen deo tela oko kojeg se koncentriše njihovo uzbuđenje, pa vole da je grizu, pljeskaju i masiraju, kao i da se to isto i njima radi.

Škorpija voli “mračan” seks

Pripadnici ovog znaka imaju izuzetno naglašen libido, a obožavaju seks s povezom. Takođe, fetiši su im i druge mračne igrice dominacije, a što više imaju seksa, to više seks žele. Tada će isprobati sve poze koje su im zamislive, kao i moguće lokacije za seks.

Strelac je prvak seksa na otvorenom

Pustolovina je srednje ime pripadnika ovog znaka, a zbog iznenadnog poriva oni su prvi koji će se zaustaviti pored autoputa i baciti u grmlje. Takođe, obožavaju seks u avionima i na brodovima, šatoru ili otvorenom parku. Nije im potrebna posebna garderoba kako bi se uzbudili, više ih pali “dirty talk”.

Jarac će sve probati jednom, a vole da dominiraju

Naizgled hladnije prirode, pripadnici ovog znaka u krevetu su veliki entuzijasti i istraživači i rado bi isprobali sve vrste igrica i fetiša barem jednom. Od seksa u troje, seksa na visini do igranja raznih uloga, nema toga što njih ne uzbuđuje. Spontani i otvoreni u seksu, uvek će se rado vraćati proverenim pozama u kojima oni dominiraju.

Vodolija mašta o grupnom seksu

Sajber seks, seksi čet, telefonski seks i drugi oblici “seksa na daljinu” nisu nepoznanica pripadnicima ovog znaka. Ipak, jedan od njihovih najvećih fetiša je grupni seks, bilo u muškoj ili ženskoj kombinaciji. Poznati su po sklonosti perverzijama, a traže partnera uz kojeg se neće osećati nastrano zbog toga.

Ribe vole stopala, mrežaste čarape i štikle

Najveći fetiš pripadnika ovog znaka su stopala kao erogena zona i sve povezano s njima – od masaže do seksi obuće. Vrlo su maštoviti u krevetu, pa su skloni i voajerizmu i snimanju seksa.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.