Horoskop otkriva: Evo zbog čega ćete raskinuti sa muškarcem iz vaših snova

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop otkriva: Evo zbog čega ćete raskinuti sa muškarcem iz vaših snova

Mnogi kažu da je ljubav slepa, ali ponekada uspemo sa skupimo dovoljno snage kako bismo videli da je u vezi potrebno mnogo više od slepe ljubavi prema nekome - pogotovo ako je taj neko potpuni kreten prema nama.

Iako će vam se na početku učiniti kao da ste upoznale muškarca vaših snova, vremenom ćete shvatiti da on to nije i da je vreme da izađete iz te veze i pronađete onog koji to zaista jeste.

Ovan

Foto-ilustracija: Profimedia

Pašćete na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << muškarca koji će vas varati stalno. To je nešto čemu ne može da se odupre i svaki put kada izađete nabacivaće se gotovo svakoj devojci u prostoriji. Na vašu nesreću, on to ne vidi kao manu, već kao izazov.

Bik

Barem jednom ćete u životu biti sa tipom koji ne može bez svađe. On apsoutno odbija da vidi vaše stanovište i nikada nije spreman na kompromis. Svaki put kada bude bio suočen sa nečim što mu se ne sviđa napraviće potpuni haos.

Blizanci

Vaša Ahiova peta su muškarci koji lažu, tačnije, muškarci koji stalno lažu i to uopšte ne primećuju. Kada budete želele direktan odgovor, daće sve od sebe da vam skrene pažnju sa istine. Sa njim nikada nećete znati kako stoje stvari u vezi i sa vama.

Rak

Nećete moći da odolite muškarcu čiji život je u haosu i koji uopšte nema energije da bude tu za vas. Nema posao i još nije preboleo bivšu. Međutim, ma koliko se budete trudili da mu pomognete, svaki put kada vama bude trebala podrška - on neće biti tu.

Lav

Foto-ilustracija: Profimedia

Sve vreme će vas držati u polu-vezi iako zna da želite mnogo više. Taman kada budete pomislili da vam je dosta, on će na kratko postati divan, a kada budete bili zadovoljni - uradiće nešto da vam pokaže da se ne trudi da uloži previše emocija u vezu.

Devica

On neće biti samo šmokljan, već jeftin šmikljan. Mislićete da je bio darežljiv kada je odlučio da plati večeru, a onda ćete shvatiti da je uzeo račun da izračuna svoj deo. Nije stvar u tome da on nema para, jednostavno nije romantičan i ne zna kako muškarac mora da se ophodi prema ženi.

Vaga

Ma koliko vam bilo super zajedno, nikada se neće potruditi da vam pošalje poruku ili pozove. Jednsotavno ga ne interesuje vaš život i služite mu samo da prekrati vreme - dok ne naiđe nešto bolje.

Škorpija

Sve vreme će vas porediti sa bivšom. Jednostavno nećete moći da se poredite sa njenim savršenstvom i stalno ćete se pitati šta radi sa vama ako je ona bila tako divna.

Strelac

Foto: Profimedia, Facebook

Za vas je smrt muškarac koji stalno pravi obećanja koja nikada ne ispunjava. Znate da ne treba idealizovati stvari, ali svaki put kada pomislite da ste stigli do kraja, on će vam obećati da će od sutra sve biti drugačije.

Jarac

Nećete moći da odolite muškarcu koji ponekada može da bude veoma hladan prema vama. Ali vremenom će to postati dosadno jer ćete želeti da znati da li je to zbog toga što se boji da ne bude povređen ili zato što mu nije stalo do vas.

Vodolija

Definitivno bi trebalo da izbegavate muškarce koji se ponašaju kao da su pametniji od vas. Iako će verovatno biti pametan i inteligentan, to ne znači da i vi niste. Ne samo da će vas takav stav nervirati, nego ćete vremenom shvatiti i da je to odraz njegovog nepoštovanja.

Ribe

Nije mu ideja da bude kreten, ali je toliko nesiguran u sebe da jednostavno ispada takav. Uvek će praviti viceve na vaš račun i pokušavati da vam urkade svaki trenutak pažnje koji dobijate od drugih. Nezreo je, i to se pokazuje. Ail vi niste njegova majka.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.