HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR: Ovnovi, biće parica! Strelčevi, pucate od energije!

Izvor: Telegraf.rs, 10.Dec.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 11. DECEMBAR: Ovnovi, biće parica! Strelčevi, pucate od energije!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Dolazite do mogućnosti da poboljšate svoju zaradu i veoma rado ćete se posvetiti svom poslu. Možete da očekujete apsolutnu stabilnost kada je u pitanju vaše polje emocija. Potrudićete se da partneru pružite podršku koja mu je potrebna. Potrebna vam je fizička aktivnost.

BIK

Pokušajte da se ne nervirate previše zbog neočekivanih troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koji su vas zadesili. Uspećete sve da izbalansirate. Niste sasvim zadovoljni odnosima koje imate sa bračnim partnerom. Deluje vam da se on ne trudi dovoljno. Problemi sa urogenitalnim traktom.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

BLIZANCI

Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu za razvoj poslovnih kontakata. Ostavljate jako dobar utisak. Rešili ste da se “smirite” pored jedne osobe i da sa njom započnete nešto ozbiljniji odnos. Problemi sa nervozom su mogući.

RAK

Moguće je da niste uspeli da ispunite sva očekivanja svojih nadređenih i da polako gubite veru u poboljšanje na poslu. Bez većih promena u ljubavi danas. Potrudite se da rešite neke unutrašnje dileme koje imate. Povedite računa o holesterolu.

LAV

Niste preterano raspoloženi za svoj posao, imate osećaj da vas guše obaveze. Prijalo bi vam da uzmete slobodan dan. Moguće je da ne možete da se odlučite između dve osobe sa kojima imate flert i poznanstvo. Moguće su infekcije, povedite računa.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

DEVICA

Konačno ste se uhvatili posla koji ste odlagali već neko vreme. Možete da očekujete pozitivnu radnu atmosferu. Očekuje vas sasvim novo poznanstvo sa jednom osobom koja bi lako mogla da vas osvoji. Problemi sa stomakom su mogući.

VAGA

Možete da očekujete da ćete dobiti jako dobar i koristan savet od nekoga od svojih kolega. Dopada vam se osoba sa kojom ste imali prijateljski i opušten odnos. Niste sigurni na koji način da joj priznate svoja osećanja. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA

Nove informacije koje ste čuli vam mogu biti veoma značajne za posao. Potrudite se da ih iskoristite na pravi način. Možete da očekujete veoma zanimljiva emotivna dešavanja sa osobom koja je rođena u znaku Blizanaca. Izbegavajte alkohol.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

STRELAC

Vama je ovaj dan veoma povoljan za posao, moguće je da ćete ostvariti neke pozitivne poslovne kontakte. Dolazite do zanimljivog poznanstva sa osobom koja je veoma komunikativna i šarmantna. Oboriće vas s nogu! Puni ste energije!

JARAC

Sagledajte poslovnu situaciju sa distance. Nekada nije dobro mešati emocije i profesionalnu stranu života. Moguće je da sa voljenom osobom imate solidan odnos, ali i da nisu baš sve vaše potrebe zadovoljene. Mogući problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Možete da se nadate pozitivnoj situaciji na polju finansija, dolazite do rešenja koja su vam veoma važna. Očekuje vas intrigantna komunikacija sa osobom koja je iz inostranstva. Moguće je da ćete imati zanimljivu vezu. Problemi sa cirkulacijom.

Ilustracija: Internet Archive Book Images

RIBE

Važno je da budete otvoreni za dijalog. Jedino ako postignete kompromis, obe strane mogu biti zadovoljne. Ne planirate veće promene na polju emocija. Verni ste svom partneru i želite da ostanete zajedno. Čuvajte se prehlade koja je moguća.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite ovaj test i shvatićete šta vam se sve vrzma po glavi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.