Godišnji horoskop za 2014. godinu - Strelac

Izvor: mojastrolog.rs, 17.Dec.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Strelac

Pročitajte šta čeka Strelce u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Do jula ćete se uspešno boriti sa svim preprekama i problemima, neprijateljima... Ovaj period vam donosi bolju finansijsku situaciju. Mnogi bi mogli doći do nasledstva, dobrih pozajmica. Ako imate partnera, od njega bi mogli imati finansijsku podršku, kao i skupocene poklone. Drugi deo >> Pročitaj celu vest na sajtu << godine vam donosi najbolja rešenja preko bilo kog kontakta sa inostranstvom i strancima. Tada vam je omogućen i odlazak u inostranstvo. Svakako da ćete imati dobra putovanja. Plan o životu i radu u inostranstvu je sasvim realan i ostvariv. Do marta bi mogli doći do zaposlenja. Po ovom pitanju je aktuelan juni i septembar. U oktobru su prijatelji ti koji vam daju podršku na poslovnom planu. Dok bi u decembru mogli da zablistate.

Ljubav

Ovu godinu započinjete veselo, sa puno optimizma i lepih očekivanja. Ne vara vas intuicija, budite sigurni. U vašem životu je najvažnija ta unutrašnja radost koju prirodno nosite u sebi. Do marta ćete biti vrlo aktivni u druženjima, izlascima, koja mogu biti i na sasvim nova mesta zabave, dručagija od onih na koje ste navikli. Svi vidovi proslava i većih skupova će biti i te kako interesantni za vas. U ovom periodu, lako bi mogli doći u kontakt sa osobama iz prošlosti. Ako se radi o bivšoj ljubavi, moglo bi doći i do obnove veze. Bićete na pravom testu i doći do konačnih odgovora, da li i dalje želite ovaj kontakt. Imaćete još prilika za pomirenje sa starim ljubavima, ali i onim koju su tek raskinute. Za ovakva dešavanja vam je naklonjen period od marta do juna. U aprilu ćete želeti još više provoda i to u društvu uspešnih osoba. Da li će vas osvojiti neka poznata ličnost, neko ko je svakako upečatljiv, a možda i zauzet... Maj će biti poseban za vas. Tada Venera ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i svakako donosi veća i lakša ostvarenja na ljubavnom planu. Delovaćete primamljivo na suprotni pol, a udvaranja će biti i na pretek. U junu bi se ipak mogli okrenuti ka stabilnim partnerima, koji su odmereniji i znaju baš da uživaju. Znajući vašu jaku pokretačku energiju, ovaj osećaj vas neće dugo držati. Već u julu ćete biti spremni na ljubavne avanture i lake promene partnera. Mnogi bi mogli ući u duplu vezu. Avgust ćete pamtiti po romantičnim vezama na moru ili u blizini vode. Veze koje se nastave, lako bi vas mogle odvesti u zajednički život. Septembar i oktobar vam donose jaka osećanja i sve veću vezanost za partnera. Veliko ljubavno zadovoljstvo donosi decembar.

Zdravlje

U januaru i februaru bi morali obratiti pažnju na apetit. Vrlo brzo bi mogli doći u situaciju u kojoj ne bi mogli obući gotovo novu garderobu. U martu ste skloni alergijskim reakcijama. Dok vam je u aprilu osetljiva glava i organi glave. Maj je odličan za dijetu. Leto će vam izuzetno prijati i tada ne bi trebali imati bilo kakvih većih zdravstvenih problema. Pratiće vas dobro raspoloženje i zdravlje. U septembru bi mogli osećati stomačne tegobe. Ako imate problema sa zubima, ne izbegavajte odlazak kod zubara. Osetljiva vam je koža u oktobru. Jaku pokretačku energiju ćete osećati u novembru. Decembar vam je i te kako naklonjen. Prijale bi vam sportske aktivnosti.

___________________

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

foto: Bec Morris/Flickr
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Strelac

Nastavak na mojastrolog.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora: