Godišnji horoskop za 2014. godinu - Škorpija

Izvor: mojastrolog.rs, 17.Dec.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnji horoskop za 2014. godinu - Škorpija

Pročitajte šta čeka Škorpije u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Posao

Tokom cele godine u vašem sazvežđu će i dalje boraviti Saturn. Sve ono što ste spoznali u prethodnoj godini i radili na tome strpljivo i odgovorno, u ovoj godini će vam biti mnogo lakše. Ne plašite se Saturna, ako se ponašate u njegovoj simbolici. Prva polovina godine vam je naklonjena >> Pročitaj celu vest na sajtu << za sva pitanja koja se odnose na inostranstvo, obrazovanje i zakon. Duhovna spoznaja, gde ćete duboko zaroniti u sebe i promeniti mnoge stavove i očekivanja. U velikoj ste pripremi za više ciljeve i uspešniji život, kao i karijeru. Sreća će vam se u potpunosti pružiti od sredine jula. Uticaj će vas podržavati i narednih godinu dana. Ovo je vreme koje smo dugo čekali, a donosi velike promene, koje nas guraju ka uspehu, ali i inostranstvu. Iz sebe izvucite najbolju energiju i kraj godine ćete dočekati zadovoljno i uspešno.

Ljubav

Ovu godinu ćete pamtiti po romantičnim ljubavima, ljubavima iz snova. Mnogi od vas, razmišljaće i o ulasku u drugi brak. Ljubavi sa osobama koje dolaze iz inostranstva, često putuju ili žive u inostranstvu, takođe obećavaju lepa ostvarenja. Ako ste već u takvoj vezi, do maja bi mogli ovaj odnos dovesti do savršenstva. Naravno, da bi u tome uspeli, neophodno je da budete pozitivni i mudri u odnosu sa partnerom... da prevaziđete ličnu potrebu za dominacijom, sputavanjem... tu je bitan problem i ljubomora. U januaru će vas mučiti prošlost. Sve dok to ne rešite nećete lako prihvatiti nova udvaranja. Ako u tom periodu dođe do uspešnog pomirenja, nadajte se dobrom nastavku priče. Samo ne ponavljajte stare greške. Ulazak u novo društvo pozitivno će delovati na vas u februaru. U martu će mnogi od vas razmišljati o zajedničkom životu, a mnogi će ga i započeti. Druga polovina marta i april će vas uzdići emotivno. Biće više udvaranja, izlazaka i novih ljubavi. Neočekivan i brz ulazak u vezu, koja će na vas delovati stimulativno, obeležiće maj. Poboljšanje odnosa u braku ili vezi, očekujte u julu. Moguća su i venčanja. Juli će biti vrlo buran. Moguće su i duple veze. Ljubavi na godišnjem odmoru ili u inostranstvu, pokreću se u avgustu. Dok septembar najavljuje stabilne veze preko posla kojim se bavite. Oktobar uglavnom donosi tajne veze, bez obzira da li ste zauzeti ili ne. Velika ostvarenja vas očekuju u novembru, a pravi preporod i sreću osetićete u decembru. Do bitnih pomirenja moglo bi doći od juna do novembra.

Zdravlje

Ovo je odlična godina za duhvoni razvoj. Dolaženje do spoznaje šta bi trebali da menjamo u svom životu, kako bi bili uspešniji i zadovoljniji. Da naučimo da na strpljiv i mudar način posmatramo na život i sva dešavanja. Ako u tome uspete, doživećete pravi preporod. U toku ovih promena, do jula bi mogli imati nemirne snove, pa i nesanicu. Veliku energiju ćete osećati u drugoj polovini godine. Tada ćete biti spremni za velike poduhvate u svakom smislu. Više ćete obraćati pažnju na svoje zdravlje, korigovati način ishrane, težiti ka skladnom životu. Duhovni mir koji postignete, povoljno će uticati i na vaše fizičko zdravlje.

_____________________

Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs

Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

foto: Bec Morris/Flickr
Pogledaj vesti o: Godišnji horoskop,   Horoskop - Škorpija

Nastavak na mojastrolog.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora: