Dnevni horoskop za petak, 18. avgust!

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za petak, 18. avgust!

Pročitajte šta vam zvezde donose na polju posla, ljubavi i zdravlja!

OVAN

Budite oprezni kada su ugovori i važna dokumenta u pitanju. Nikako ne potpisujte ništa a da predhodno dobro ne pročitate. Morate da budete iskreniji u pokazivanju svojih osobina. Česta nesanica.

BIK

Nije potrebno da se preterano angažujeta ako ste nezaposleni i tražite posao. Sačekajte narednu nedelju. Ukoliko ste sami očekujte susret sa zanimljivim Lavom tamo gde >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << se najmanje nadate. Istina, neobično mesto za poznanstvo ali čuda se dešavaju. Zdravlje vam je dobro.

BLIZANCI

Imate dobru organizaciju. Verovatno ćete se baviti poslovima koji traže mentalnu energiju. Nemate trenutno rešenje za svoj brak. Mislite da će se stvari same odvijati iz dana u dan. Ipak morate da stupite u komunikaciju sa partnerom ako želite pravo stanje. Nestrpljenje vam unosi nemir.

MESEČNI HOROSKOP za AVGUST: Evo za koga je ovaj mesec na poslovnom planu poseban i ko će se zbližiti na odmoru

RAK

Verovatno ste očekivali neka dešavanja i ponude ali to ćete morati da ostavite za vikend ili narednu sedmicu. Rak koji je slobodan može očekivati poziv osobe iz prošlosti. Čuvajte grlo.

LAV

Nesporazum, prevara karakteristično za današnji dan. Slobodan Lav ima susret sa osobom koja ga neće preterano dotaći. Vi ste jak tip energije, nećete imati većih problema.

DEVICA

Poslovi sa rođacima ili bliskim prijateljima mogu biti odlični. Dobra saradnja i novac. Želite da budete u vezi ali isto tako i slobodni. Možete imati manju avanturu. Potrebno je proveriti hormonski status.

VAGA

Rođeni u prvoj dekadi imaju promenu posla. Emotivno ste u vezi sa osobom koja vas čini opuštenom. Dobro zdravlje.

ŠKORPIJA

Pridajete važnosti drugima i nihova mišljenja. Ostanite dosledni sebi, svojim stavovima. Volite društvo i zabavu. Verovatno ćete tu negde i pronaći vašu drugu idealnu polovinu. Visok krvni pritisak.

STRELAC

Važno je da se držite već postojećeg dogovora i da ne trošite novac na nešto što vam nije potrebno. Ukoliko ste u vezi onda morate da obuzdate voljenu osobu da ne troši previše. Više sporta.

JARAC

Uvek za kompromis, samo ako je dobra prilika za zaradu. Ako ste u braku morate nekada da čujete mišljenje partnera. Niste vi uvek u pravu. Hipohondični ste.

VODOLIJA

Želite da neke stvari završite. Nećete da ostavite za naredni mesec. Mogućnost dobre zarade u toku dana. Niste sigurni da li želite da ostanete u braku. Bolji dan imaju oni koji su u vezi. Čuvajte se nerviranja.

RIBE

Morate da pojačate svoj sistem vrednosti. Nije dozvoljeno da vas drugi zbune. Pronađite smisao u vezi u kojoj ste. Ako se loše osećate onda je bolje da se raziđete. Neraspoloženje.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.