Dnevni horoskop za 8. oktobar:

Izvor: Story, 07.Okt.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 8. oktobar:

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju....

Foto: Profimedia

OVAN 

Puni ste ideja pa pokušajte da ih realizujete. Svoje poslovne ciljev epažljivo planirajte. U ljubavi je sve stabilno. Zdravlje: Mogući su manji bolovi zglobova.

BIK 

Suviše idealizujete voljenu osobu. Ukoliko ste usamljeni, pripazite jer osoba koja vam može privući pažnju nešto krije od vas. Na poslu ste uporni i izdržljivi. Nastavite a radite >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << istim tempom.

BLIZANCI 

Dopadate se nekom ko je u nezavidnoj situaciji. Vaša potreba da pomognete, date savet i budete podrška voljenoj osobi biće naglašena. Popodne provedite uz voljenu osobu.

RAK

Veoma stresan period na poslovnom planu. Nemojte očajavati, kriza će se brzo završiti. Slobodni rakovi biće u mogućnosti da upoznaju nekog veoma interesantnog.  Zdravlje: Osećate se iscrpljeno.

LAV

 Nikako da se rešite situacija ili osoba iz prošlosti. Ukoliko ste usamljeni, osoba koju upoznajete na ulici ili preko prijatelja može vam privući pažnju. Posao vam danas ne ide od ruke pa pažljivo obavljajte svoje zadatke. Jedite dijetalnu hranu.

DEVICA

Finansije su vam u manjem padu, ali uskoro ćete rešiti sve probleme sa novcem. Nemate previše slobodnog vremena, pa nemojte zapostaviti svog partnera. Posetite oftamologa.

VAGA 

Slobodne Vage čekaju poziv. One koje su zauzete će imati manje razmirice sa partnerom koje će moći da se reše jedino ukoliko vi budete smirili situaciju. Pad imuniteta.

ŠKORPIJA 

Zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate. Potrudite se da nešto promenite u svom životu. Osećate umor.

STRELAC 

Izgubili ste se u moru poslovnih planova. Dopada vam se neko ko vas neprimećuje. Razmislite dobro da li je to prava osoba za vas. Zdravlje: Počnite da ulažete u zdraviju ishranu.

JARAC 

Imate osećaj da će se nešto važno dogoditi i da to po vas neće biti prijatna promena. Opustite se i bolje organizujte svakodnevnicu, ostalo će sve doći na svoje. Zdravlje: Dobro se osećate.

VODOLIJA 

Razmišljate o nekom ko ne živi u vašem gradu. Ukoliko ste započeli komunikaciju sa nekim prethodnih dana, imate osećaj da stagnirate. Jedna Škorpija misli na Vas. Veče posvetite dobrom treningu.

RIBE

Spremite se za ozbiljnije prihvatanje obaveza i povedite računa o komunikaciji. Neko vas je zainteresovao na poslu. Pružite toj osobi priliku da vas upozna. Zdravlje: Povedite računa o svom imunitetu.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.