Device, srećan vam rođendan!

Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Device, srećan vam rođendan!

ONA U ZNAKU DEVICE
Izgled
Tip devojčice ili dame, vrlo retko raskošne lepote sa naglašenim oblinama. Često doživljava transformaciju od neupadljivog izgleda do fatalne žene. Voli kvalitetnu garderobu, nakit, na njoj sve deluje otmeno. Frizura joj je veoma važna, od detalja voli kvalitetnu kožnu galanteriju, posebno udobne cipele i lepe damske tašne.
Karakter
Često je nezadovoljna, ali suviše kulturna i vaspitana da bi to otvoreno pokazivala. Ponekad ne uspeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da kontroliše temperament i može da bude netaktična, zbog čega se kasnije nervira, jer želi da o njoj svi misle lepo. Nervira je činjenica da je malo ko shvata ili doživljava kao fatalnu ženu, a često to može biti, jer ulazi u čudne ljubavne veze u kojima takođe često ima potrebu da kontroliše emocije.
Karijera, novac
Sa novcem oprezno rukuje kao da je u pitanju dinamit. Rođena je za luksuz, ali misli da će štednjom steći pre nego što bi se usudila da uđe u privatni biznis. Bira mesta za komunikaciju, ne voli da se intimizira, jer je po prirodi vrlo zatvorena, mada ne i nedruštvena. Marketing, mediji i unutrašnja dekoracija su poslovi stvoreni za nju. Ukoliko se posveti poslu, postiže uspeh, ali će retko porodični život podrediti karijeri.
Ljubav
Vrlo nedokučiva i tajanstvena. Plaši se da pokaže emocije i strast, a priželjkuje da joj se tako nešto dogodi. Što je starija, to ima veće šanse da stekne samopouzdanje i doživljava vrlo prijatne trenutke u društvu partnera, koji su najčešće iz drugog mesta ili države. Voli uzbuđenja i nejasne situacije, čak pristaje izvesno vreme da bude druga u vezi ili da uđe u tajnu vezu, ali to neće izdržati na duže staze.
Porodica
Korektna je, ali ne i nametljiva. Često se oseća kao žrtva porodice jer je uvek pri ruci, od nje se uvek očekuju podrška, savet i pomoć. Ukoliko je najmlađe dete, roditelji je gotovo i ne primećuju. U situaciji kada poželi da se osamostali, roditelji će davati komentare koji joj ne idu u prilog. Vremenom će naučiti kako da izgradi odbrambeni mehanizam.
Zdravlje
Često pati od glavobolja na nervnoj bazi, od lupanja srca ili psihosomatskih poremećaja vezanih za stomak. Kao nasledne bolesti može imati loš venski sistem i česte bronhitise.
ZNAK - PODZNAK
Devica u podznaku Ovan - ambiciozna, karijerista, strastvena, uporna, nervozna
Devica u podznaku Bik - praktična, voli novac, luksuz, ima smisla za privatni biznis
Devica u podznaku Blizanci – mladolika, pričljiva, duhovita, direktna, voli da putuje
Devica u podznaku Rak – sa svima ima dobru komunikaciju, lepo se izražava, saosećajna
Devica u podznaku Lav - poslovna žena, sposobna da napravi imetak, u ljubavi traži dominantnog partnera
Devica u podznaku Devica – konvencionalna, skromna, često samosažaljiva, praktična
Devica u podznaku Vaga – stalno je nezadovoljna, ambiciozna, nervozna
Devica u podznaku Škorpija – društvena, humana, entuzijasta, jaka, čvrstih principa, omiljena
Devica u podznaku Strelac – karijerista, avanturista, ambiciozna, duhovita
Devica u podznaku Jarac – intelektualna, praktična, obrazovana, voli da putuje
Devica u podznaku Vodolija – nepredvidljiva, sumnjičava, materijalista, prkosna
Devica u podznaku Ribe – očekuje zaštitu, nezadovoljna ljubavnim životom, nerealna, romantična

 
ON U ZNAKU DEVICE
Izgled
Izuzetno zgodan i impresivno muževan. U zrelim godinama ide u krajnost sa telesnom težinom, ili je mršav ili prilično punačak. Ima lepe oči i prodoran pogled, uvek je dečački raspoložen i ljubazan. Voli kvalitetnu garderobu, a najvažnije su mu udobne cipele ili patike. Pre će nositi farmerke nego skupocena odela. Nije mu važno šta o njegovom izgledu misle drugi.
Karakter
Iako je veliki šarmer, mnogo priča i mnogo se šali, između sebe i ostalog sveta podigao je zid, jer nikada ne dozvoljava da ga ljudi sasvim upoznaju, zbog straha da ga mogu povrediti. Najvažnije mu je da bude prema svima korektan i da drugi shvate njegove dobre namere. Ima potrebu da ga okolina poštuje, čak i ukoliko deluje kao vuk samotnjak. Kreativac je, osećajna umetnička duša koja mora da nađe svoj izraz, uglavnom baveći se onim što voli.
Karijera, novac
Društveni status nije mu toliko bitan koliko da se bavi onim što voli. Perfekcionista je, sjajan kolega, voli druge da podučava. Novac mu je važan jer mu pruža sigurnost, a ne da bi se hvalisao. Neki predstavnici Device su pomalo snobovi i vole da se hvališu onim što su postigli u životu. Odličan je u pronalazaštvu, dizajnu, arhitekturi, građevini, novinarstvu i slikarstvu.
Ljubav
Da nije povremeno ciničan i nervčik, bio bi sjajan. Bitno mu je da se partnerka oko njega trudi, da je pažljiva, da ga ne zamara temama koje ga ne interesuju - i onda je sjajan. U stvari, svestan je svog šarma, prilično razmažen, ali često nezamenljiv. Samo kada je veoma zaljubljen može biti uviđavan, inače je veliki namćor. Ne trudi se mnogo da upozna psihu žene sa kojom je u vezi, plaši se bilo kakvih tema u kojima bi mogao da otkrije osvoje emocije.
Porodica
Vrlo privržen porodici, ali onoj iz koje potiče nije naročito odan, jer je u detinjstvu doživljavao sebe kao neshvaćenog. Nema mnogo poverenja u roditelje, jer smatra da ga ne cene dovoljno. Sa braćom i sestrama ima čudan odnos, smatra ih previše koristoljubivim i najviše nade polaže u porodicu koju on osnuje. Maksimalno se predaje ženi i deci, odličan je domaćin, ali povremeno im daje na znanje da mu je potrebna sloboda. Sa daljim rođacima ima sjajan odnos, često bliži nego sa rođenom braćom i sestrama.
Zdravlje
Pati od glavobolja, povišenog pritiska, bolesti srca i bolova u leđima. Sklon je povredama i hirurškim intervencijama. Često može da pati od depresije.
ZNAK - PODZNAK
Devica u podznaku Ovan – posvećen je poslu, nervčik, dinamičan, kritizer, autokrata
Devica u podznaku Bik – praktičar koji najveći deo vremena posvećuje zaradi i karijeri
Devica u podznaku Blizanci - intelektualac koji ima potrebu da ga cene, ciničan i ćudljiv
Devica u podznaku Rak - biznismen, može stvoriti veliki imetak, osećajan, patrijarhalan
Devica u podznaku Lav - entuzijasta koji uspeva svoje ideje dobro da unovči, kozer
Devica u podznaku Devica – nervčik, perfekcionista, egocentrik, veran, karijerista
Devica u podznaku Vaga – požrtvovan, malodušan, potrebno mu je mnogo ljubavi, društven
Devica u podznaku Škorpija – karijerista, društven, sposoban da zaradi, erotičan, zaljubljiv
Devica u podznaku Strelac – popustljiv, šarmer, žene ga obožavaju, neodlučan, bolećiv
Devica u podznaku Jarac – praktičan, karijeru stvara u inostranstvu, ima dva braka, sposoban
Devica u podznaku Vodolija – sklon finansijskim rizicima, neurotičan, drzak, šarmantan
Devica u podznaku Ribe – nesiguran, umetnička priroda, zaljubljiv, kreativan, povodljiv
Izvor: novosti

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.