ASTRO: Otkrijte da li vas laže pomoću njegovog horoskopskog znaka!

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jul.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASTRO: Otkrijte da li vas laže pomoću njegovog horoskopskog znaka!

On je možda vešt u skrivanju istine, ali svaki horoskopski znak ima specifičnost koja ga može odati…

Ovan

Muškarac Ovan reaguje vrlo agresivno na optužbe kada je kriv. Ako se razbesni, umesto da sve preokrene na šalu, onda imate razloga da budete ljuti.

Bik

Obično siguran u sebe, Bik počinje da pokazuje nesigurnost ako laže, ili ako krije nešto od vas.

Blizanci

“Ne izviruj!”(ne viri, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << gledaj mi preko ramena, ne diraj mi telefon...) Ako čujete ove rečenice, znajte da nešto nije u redu i da nešto krije.

Rak

Rak voli da provodi vreme sa partnerkom. Znači, ako odjednom postaje odsutan u mislima, znajte da ima nešto što želi da sakrije od vas. Naročito ako počne da izmišlja razloge da ne bude kod kuće.

Lav

Ima običaj da započne svađu kako bi odvratio pažnju od tajne koju krije. Po sistemu “napad je najbolja odbrana”.

Devica

“Baš me briga. Radi šta hoćeš”. Ako vam Devica, koja je obično ljubazna i osećajna ovo kaže, znači da tu nešto “smrdi”.

Vaga

“Zašto mi ne veruješ?” Muškarci Vage su vrlo vešti u laganju kada osete da moraju da slažu. Počinje sa emotivnom manipulacijom kako bi naterao partnera da se oseća neprijatno što je uopšte postavio neugodno pitanje.

Škorpija

Muškarac Škorpija koji ima šta da sakrije može postati vrlo surov. Ako odjednom počne da vas vređa i ismeva vaše mane, možete se kladiti da pokušava da odvuče pažnju sa svojih nepoštenih radnji.

Strelac

Neoprezni Strelac svuda ostavlja tragove ili mu se omakne poneka izjava. Svaki put kada ga pitate, daće vam malo izmenjen odgovor. Ako vas vara, moguće je da na stolu pronađete nepoznati broj telefona, na primer, jer je on zaboravio da ga baci.

Jarac

“Ti si me dovela do toga!” On igra igru bacanja krivice. Ako ga uhvatite u laži, na kraju ćete vi ispasti krivi za to što vas je lagao. Ako ima aferu, počeće tako da se ponaša kao da on ne veruje vama.

Vodolija

Vodolije mogu biti vrlo ubedljive kada lažu, jer je u stanju da vas gleda u oči i laže.

Ribe

Muškarac Riba ima savest koja će ga odati kada laže. Ako počne da vam previše udovoljava I ispunjava želje, znajte da tu nisu čista posla.

izvor: B92

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.