NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. MAJA 2015 GODINE: Vreme je da napunite baterije

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. MAJA 2015 GODINE: Vreme je da napunite baterije

Ovo je nedelja u kojoj se preporučuje oprez, pročitajte u kojim sve aspektima...

Sledeća dva meseca biće naglašena mentalna energija, ali početkom ove nedelje, počevši od vikenda iza nas, dosta je svakodnevnih obaveza koje se gomilaju i moguće je da nećemo stizati sve na vreme i onako kako smo zamislili.

Zato je najbitnije sve odraditi u zadatim okvirima i rokovima, jer ćemo u suprotnom platiti danak za neodgovornost, a to je duže ostajanje na poslu, rad vikendom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ili ćemo papire i dokumenta nositi kući i odrađivati nedovršeno.

Takođe, pozabavite se rešavanjem obaveza koje ste odgađali, ispravljanjem starih tekstova, sređivanjem kućnih ili poslovnih računa, dokumenata, dopisa, spisa, foldera na kompjuteru, mejlova, raznih programa... Sređivanje kućne biblioteke, kao i fonoteke ili videoteke... Da, odradite sve te pomalo dosadne i zamorne poslove koji se nekada ipak moraju obaviti.

Sve na silu i zato što je krajnje vreme. Vreme je nepovoljno za bilo kakvu birokratiju, kao i sve što spada u svakodnevne obaveze, rutinu. Aspekt odlaganja i kašnjenja. Čekanje do poslednjeg trenutka. Poruke i mejlovi kasne ili ne dolaze. Odloženi sastanak. Neproduženi ugovor. Usporeni internet i umorna tehnika. Skener je u kvaru. Kvaka se slomila. Ključ je pukao...

Greška u bilo kojem smislu - oprez! Limeni ljubimci otkazuju, izdaju - proverite vodu, ulje, kočnice. Zatvoren most ili put, pa problemi sa cevima, vodovodom, kanalima i tome slično. Opasnost za mlade!

Studentima se sada posebno ne uči, pa eto muke, suza i znoja. Ovo je padanje na ispitima, probijanje rokova i slično. Mačke, psi, ribice, hrčci, kućni ljubimci generalno - svi su pomalo depresivni, bolesni, tužnjikavi.

I ljudi su bolešljivi, najosetljiviji je sistem za disanje, creva, glasne žice i ekstremiteti. Ovo je težak rad. Umorni i preplašeni radnici. Ovo je neko ko mnogo priča i umara vas svojim neprestanim brbljanjem.

Ovo je kazna koju piše policajac ili komunalac, ali i ona koju roditelj određuje svom detetu. Pauk odnosi auto. Oprez s bilo kakvim rokovima. Pažljivo čitati dokumente i sve ostale papire.

Pred kraj nedelje valja biti oprezan jer nastupa lakovernost; previše smo entuzijastični, zaneseni, lako nasedamo na obmanu, prevaru, jer stvari ne vidimo onakve kakve jesu. Svakodnevne obaveze izvršavaćemo nedosledno - krenemo nešto da radimo pa se prebacimo na nešto drugo, treće, peto...

U komunikaciji takođe haos, nedoslednost, previše informacija sa svih strana, pa se izgubimo i na kraju - nula bodova, odosmo od suštine i praktičnosti.

Obratite više pažnje na dokumenta, važne papire, na sve lične stvari jer vreme je zaborava, grešaka, nepažnje. Sve praktične stvarčice su malo "pijane", ošamućene, pospane, a zapravo smo umorni ili pospani, nedostaje nam koncentracije, pa ovo vreme iskoristite za punjenje baterija.

Budući da je astrološka slika mentalne raspršenosti i dekoncentracije, posebno budite oprezni u saobraćaju jer svi su zamišljeni, u svojim filmovima, a uz to - eto slike magle, kiše...

Za vikend je možda najmudrije biti sam sa sobom, u nekom izolovanom svetu; uđite u psihologiju, razbijajte tajne i nejasnoće u svojoj glavi, umesto da se bavite tuđim problemima ili tračarenjem.

Igrajte se malo, posvetite se nekom obliku kreativnosti ili se jednostavno ušuškajte kod kuće i ništa ne radite, već samo gledajte filmove, slušajte muziku, čitajte poeziju, gledajte slike... Odlutajte malo dobrovoljno, odmorite se od svakodnevice.
Pogledaj vesti o: Horoskop za maj

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.