Nedeljni horoskop od 26. februara do 4. marta

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 26. februara do 4. marta

Horoskop piše astrolog Vladimir Vlajić...

OVAN

Tokom nedelje se može pojaviti neko nov u vašem poslovnom okruženju. Prijaće vam prisustvo te osobe. Od petka se stvari pokreću u pozitivnom pravcu, naročito ako vaš posao ima veze sa strancima, ljudima iz drugih mesta ili radite u stranoj firmi. Povedite računa šta to treba da privedete kraju do vikenda. Imate mogućnost da flertujete sa par osoba koje vam se pojavljuju u okruženju, možda i preko posla. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Može vam se svideti osoba koja je dosta mlađa od vas, neko ko ima veze sa inostranstvom ili studira. Zauzetim pripadnicima znaka je ovo harmoničan period. Možete planirati zajedničke aktivnosti, pa i poslove.

BIK

Ukazuju vam se nove prilike na poslovnom planu. Ipak bi trebalo da povedete računa o nekim svojim dosadašnjim iskustvima. Povoljan vam je period za pravljenje planova, promenu radnog mesta u smislu napredovanja, ulaganja. Finansije vam se popravljaju i moguć je neki vanredni prihod ili honorarni posao. Imaćete prilike za druženja i interesantne flertove. Izlazite i krećite se što više. Privući će vas jedna mlađa, ali jako zrela osoba. Naglašene su strasti i lako može da vam se desi da uđete u tajnu vezu. Zauzetim pripadnicima znaka je ovo period u kome su moguće nesuglasice, verovatno u vezi finansija i problema koji se vuče već izvesno vreme.

BLIZANCI

U ovom periodu možete da spojite lepo i korisno. Novi kontakti ili obnavljanje starih vam donosi nove informacije, ali i poslovne ponude. Ako vam se ukaže prilika za poslovni put ili razgovor sa osobama iz drugog mesta, nemojte da je propustite. Polako počinjete da usmeravate svoju pažnju u željenom pravcu, a pri tom vas očekuju i izvesne srećne okolnosti. I na emotivnom planu proširujete kontakte, ali odmah pravite i odbrambeni mehanizam. Postavljate visoke kriterijume i niste sigurni da li uopšte želite da uđete u vezu. Imate podršku prijatelja od kojih dobijate i dobar savet. Zauzetima su moguće nesuglasice zbog njihovog impulsivnog ponašanja.

RAK

Kao da počinjete da se budite. Imate više inicijative na radnom mestu i pokrećete saradnike. Konkurencija vas takođe motiviše. Verovatno ćete raditi više stvari istovremeno, ali ne zaboravite na neke svakodnevne obaveze. Poslušajte svoju intuiciju u trenucima kada treba da donesete bitnu odluku. Izbegnite direktne sukobe. Pojavljuje se neko nov u vašem okruženju. S druge strane, imaćete više indirektnih kontakata (preko telefona, SMS-a, mejla). Moguće je da je u pitanju osoba iz drugog mesta ili često putuje zbog prirode posla. Zauzeti žele da nametnu svoju volju po svaku cenu. Vaši strahovi u odnosu su jaki, ali ne dozvolite da se rukovodite samo njima. Budite spremni na kompromis.

LAV

Pokrećete stimulativne dogovore sa saradnicima, ali vam je potrebno da se bolje organizujete. Ne morate sve odmah i sada - usporite. Ako razmišljate o pokretanju privatnog posla, sačekajte još malo. Honorarni poslovi vam mogu doneti brzu zaradu. Stiže vam dugo očekivana vest koja donosi rasterećenje. Interesantni flertovi vezani su za radno okruženje. Zainteresovaće vas osoba koja je vatrenog temperamenta baš kao i vi. Dominacija osobe koja vam ulazi pod kožu vam trenutno ne smeta, čak vas motiviše. Zauzeti žele da povećaju osećaj bliskosti sa voljenom osobom. Povoljan vam je period za zajedničke planove.

DEVICA

Veoma je bitno da znate na koga možete da se oslonite u ovom periodu. Oslonite se na svoj intelekt i dosadašnje iskustvo. Papirologija i potpisivanje novih ugovora vam idu na ruku. Uspeh je vezan za saradnju sa mlađim i komunikativnijim ljudima. Svaka vrsta putovanja takođe može da vam donese izvesne povoljnosti. Na emotivnom planu i dalje suviše razmišljate o proteklim dešavanjima ili nekome iz prošlosti. Znate da taj odnos nema perspektivu i da sebe ograničavate u daljim emotivnim dešavanjima. Imate prilike za nova poznanstva i flert, a šta će dalje biti zavisi samo od vas. Zauzeti produbljuju kontakt sa voljenom osobom.

VAGA

Poslovi koje pokrećete trebalo bi da ostanu pod izvesnim velom tajne. Iskoristite svoj dominantan položaj, ali i kontakte sa osobama na položaju koje su vam blagonaklone. Svakako funkcionišete pod izvesnim pritiskom. Ipak, spremni ste za novo poglavlje i pozitivne promene. Trenutni aspekti govore o tome da ćete imati dosta prilika za ulazak u tajnu vezu, bilo da ste sami ili slobodni. Stimulisaće vas osobe koje su na bilo koji način različite i maštovite. Skloni ste, međutim, da idealizujete potencijalnog partnera. Povucite ručnu i pokušajte da ne planirate daleko unapred.

ŠKORPIJA

Postajete neodlučni kada je reč o tome šta vam je činiti kada je posao u pitanju. Imate bar dva jako dobra plana, i oba vam se čine primamljivim. Savet za vas je da se ne ograničavate zbog naklonosti prema nekome. Donesite odluku koja će biti dobra za vas lično. Krajem nedelje ćete kristalizovati energiju, upoznaćete nekoga ko će vam pomoći da ostvarite zamišljeno. I na emotivnom planu imate mogućnost da birate. Čini vam se primamljivom ponuda da se vratite na staro. Ipak, savet za vas je da krenete dalje i date šansu osobi koja se nedavno pojavila u vašoj blizini (možda čak i preko posla). Zauzeti bi trebalo da prevaziđu sitna neslaganja u odnosu. Vi ste ti koji treba da popustite i prekinete da se objašnjavate.

STRELAC

Naglašena je potreba za promenama. Mnogi će razmišljati o privatnom poslu, odlasku u inostranstvo i slično. Ipak izvesne sabotaže će biti prisutne, pa pazite kome šta pričate. Do petka završavate vama bitne dogovore i poslove. Naoružajte se strpljenjem i smanjite impulsivnost. Preko prijatelja ili poznanika ćete upoznati osobu koja će vas emotivno zainteresovati. U tom odnosu ćete se nekako naći u ulozi spasioca. Ali, ako je to zauzeta osoba ili neko ko tek završava dugu emotivnu vezu - nemojte se zavaravati. Zauzeti imaju problem u komunikaciji. Možete biti ljubomorni, i to sa razlogom.

JARAC

Dolazi do promena u kojima treba da se snađete. Okolnosti se menjaju i vi treba da promenite svoje prioritete. Kako vreme prolazi, potreba da se osamite postaje jača. Dajte sebi vremena da shvatite što je to što želite i možete da promenite. Ne dozvolite da vam se samopouzdanje poljulja. Osoba na položaju može da vam pomogne, ali pomoć treba da tražite pomoć. Niste zainteresovani da nešto menjate u svom emotivnom životu, jer je vaša pažnja otišla u drugom pravcu. Slobodni pripadnici znaka će ulaziti u komunikaciju sa dosta mlađim osobama. Bez obzira što vas ta osoba intelektualno stimuliše, okolnosti su nekako komplikovane da biste sada razmišljali o tome.

VODOLIJA

Ulazite u period u kome biste mogli da unovčite svoje ideje ili ugled na kojem ste dugo radili. Otvaraju vam se neka nova vrata i na vama je da donesete odluku o promeni. Povoljno vam je sve što je vezano za medije, politiku, strance, sport i umetnost. Prijatno će vas iznenaditi podrška izvesnih ljudi. Slobodni mogu da upoznaju nekoga preko posla ili Interneta. Privući će vam pažnju neko ko je vatren i originalan. Neko iz kruga prijatelja vas takođe može iznenaditi jednim svojim ispadom prema vama. Zauzeti će više pažnje posvetiti voljenoj osobi. Komunikacija vam se popravlja, jer ste vi odlučili da se potrudite.

RIBE

Partnerstva su vam u narednom periodu odlično postavljena. Možete da učvrstite svoju finansijsku situaciju. Dobra saradnja i stimulativni razgovori sa saradnicima vas guraju napred. Možete pokrenuti posao sa nekim strancima ili često putovati u inostranstvo zbog prirode posla. Imate razloga da budete optimistični. Privlačićete pažnju suprotnog pola. Ako se dvoumite između nekoga ko je mlađi ili neozbiljan i starijeg, ostvarenog potencijalnog partera, savet je da odaberete drugu opciju. Možete čuti nešto i o bivšoj ljubavi. A to može poremetiti vaše dalje planove. Zauzeti će staviti akcenat na pokazivanje emocija voljenoj osobi. Prijaće vam romantični izlazak ili kraći odmor.
Pogledaj vesti o: Horoskop za februar,   Horoskop za mart

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.