Ljubavni horoskop od 24. aprila do 7. maja

Izvor: Press, 24.Apr.2017, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop od 24. aprila do 7. maja

Ljubavni horoskop.
Foto:nezavisne.com

OVAN
Preplavljeni ste različitim emocijama, sve što ima »ljubavni predznak« privlači Vašu pažnju i veliko interesovanje. Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, stoga pažljivo analizirate svog partnera ili osobu koja Vam se dopada. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << raspoloženjem. Emotivni sklad predstavlja najlepši odraz intimne sreće koja Vas prati. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. U kombinaciji potentne mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Lavom, Vodolijom, Rakom, Strelcem i Ovnom. Budite oprezniji: 19, 21, 24, 28. i 29. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Devicom, Ribama, Jarcem i Škorpionom.    
 

BIK
Potrebno je da uskladite svoja raznovrsna interesovanja, suviše se rasplinjavate i gubite »važnu nit« u odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko Vam je stalo do emotivnog zbližavanja ili pomirenja sa voljenom osobom, upotrebiti svoje skrivene adute. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu. Nema razloga da odustajete od dobrih namera, uživajte u situacijama koje Vas emotivno zbližavaju. Negde postoji »zlatna granica«, između ljubavnih želja i realnih mogućnosti. Vaš duh i želja da sačuvate dobar ljubavni odnos može imati presudan značaj. Važno je da dovoljno verujete u zajedničke planove. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 27, 28, 29. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Blizancima, Strelcem i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 18, 23. i 25. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Ovnom, Lavom, Vagom i Bikom.    
 

BLIZANCI
Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje namere. Emotivni profil određuje Vaše želje i mogućnosti. Nalazite se u fazi promenljivih raspoloženja i emotivnih nemira. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Osećate potrebu da se emotivno prepustite, bez dodatnog strahovanja o mogućim komplikacijama i izneverenim očekivanjima. Potrebna Vam je emotivna i mentalna bliskost sa osobom sličnih afiniteta. Nemojte zaboraviti na »granicu dobrog ukusa«, važan je srećan ishod a sve drugo lako se zaboravlja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 23, 24, 25, 26, 27. i 29. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom, Blizancima, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 20, 21, 22, 28. i 30. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Ribama, Devicom, Škorpionom, Bikom i Jarcem.    
 

RAK
Ljubavni zanos u Vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu. Uvek postoji suptilniji način na koji možete da ostvarite svoje emotivne namere, budite dovoljno inspirativni i nežni. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako se nalazite uz osobu koja u Vama pokreće lepe misli i »čudesnu energiju«. Sreća je moguća i dostižna, samo uz nečiju naklonost i ljubavni sklad. Ukoliko se Vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život. Neophodna Vam je diskrecija, ali upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost, romantičnost i nežnost u najrazličitijim situacijama. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 20, 22, 24, 25, 26, 27, 28. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Bikom, Devicom, Lavom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Ovnom i Strelcem. Budite oprezniji: 17, 19, 21, 23. i 29. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom i Jarcem.    
 

LAV
Profiltrirajte svoja osećanja, pre nego što donesete novu odluku. Preplavljeni ste različitim emocijama, ali pažljivo odmeravate dobru priliku ili osećanja koja želite da izrazite u društvu bliske osobe. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta ili nove ljubavne inspiracije. Emotivni zanos koji osećate u Vama budi želju za strasnim susretima. Zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas zanimljiva poznanstva. U skladu sa svojim zanosnim manirima osvajate pozitivne simpatije, ali neprekidno težite ka novim izazovima. Do ljubavne romanse se stiže kroz različite faze emotivnog zbližavanja. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 26, 27, 28. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Bikom, Vagom, Vodolijom, Lavom, Strelcem, Ribama i Škorpionom. Budite oprezniji: 22, 23, 25. i 29. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Rakom, Jarcem i Devicom.    
 

DEVICA
Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 24, 25, 26, 28. i 29. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Rakom, Škorpionom, Ribama, Bikom, Lavom, Vagom, Devicom i Jarcem. Budite oprezniji: 19, 22, 27. i 30. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Vodolijom, Strelcem i Ovnom.    
 

VAGA
Kada događaji ne idu u željenom pravcu skloni ste čestim promenama raspoloženja. Verujete u svoje zavodničke sposobnosti, ali ne želite da se vezujete za prolazne vrednosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dodatni podsticaj za šire kreativno izražavanje. Zaokupljeni ste različitim idejama i emotivni nemiri odaju da se nešto čudno dešava u Vašem životu. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali potrebno je određeno vreme. Potrebna Vam je veća emotivna i mentalna bliskost sa osobom sličnih afiniteta. Prijaće Vam akitivna uloga u društvenom životu i jedno neobično poznanstvo. Vaša intimna sreća proizilazi iz hamoničnog odnosa. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 17, 18, 19, 20, 22, 23, 25, 26, 27. i 29. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vodolijom, Vagom, Lavom, Strelcem, Bikom i Devicom. Budite oprezniji: 16, 21, 24, 28. i 30. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Rakom.    
 

ŠKORPIJA
Delujete zadovoljno pred svojom okolinom, ali u momentima i vrlo zagonetno. Ne pričate glasno o svojim ljubavnim namerama ili o planovima koje imate. Pokušavate da predvidite nečiju reakciju, ali spontanost u izražavanju osećanja deluje pozitivno na Vaš odnos sa bliskom osobom. Učinite sve što je moguće u skladu sa zajedničkim potrebama, da ulepšate svoj intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Osećanja Vas navode na lepe misli i na dobar izbor. Ponekad »male varnice« imaju snažan i pozitivan uticaj, ako Vaša osećanja i potrebe nailaze na dobar prijem kod bliske osobe. Vaš odnos podseća na »ljubavnu igru«, koja deluje vrlo inspirativno i zabavno. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28, 29. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Devicom, Rakom, Ribama, Škorpionom, Jarcem, Bikom i Vagom. Budite oprezniji: 17, 18, 24. i 27. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Ovnom, Blizancima i Strelcem.    
 

STRELAC
Emotivna inspiracija u Vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. Vaš izraz lica dovoljno govori o onome što osećate, novi priliv pozitivne energije se reflektuje na Vaš izgled i stil ponašanja. U kombinaciji naglašene mašte i zavodničkih sposobnosti, delujete veoma privlačno na svoju okolinu. Nečije prisustvo i nežni »dodir ljubavi«, deluje vrlo inspirativno i navodi Vas na plemenito ponašanje.Ukoliko ste slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti i neobično poznanstvo. Do ljubavne romanse se stiže kroz različite faze emotivnog zbližavanja. Ljubavne igre u Vama pokreću razne čari i plimu »vrelih strasti«. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 28. i 29. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Blizancima, Vagom, Strelcem, Rakom, Devicom, Ribama, Vodolijom i Lavom. Budite oprezniji: 17, 18, 24, 27. i 30. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Ovnom, Škorpionom i Jarcem.    
 

JARAC
Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečije ponašanje i spremnost da Vam ugodi na različite načine. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 17, 18, 20, 21, 23, 26, 27, 28. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ribama, Bikom, Rakom, Devicom, Vagom, Jarcem, Strelcem i Škorpionom. Budite oprezniji: 19, 22, 24, 25. i 29. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Lavom i Ovnom.    
 

VODOLIJA
Potrebno Vam je nečije prisustvo i emotivna naklonost, kao dobar podsticaj za kreativno izražavanje. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u Vama podstiče osećaj nesigurnosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve ono što vodi ka zajedničkoj sreći. Vaš emotivni profil određuje Vaše želje ili mogućnosti. Ukoliko ste slobodni, predstoji Vam faza zaljubljivanja ili niz uzbudljivih susreta koji će ulepšati Vaš svet intime. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i na »ljubavni uticaj«, predosećate »vrhunac« zajedničke sreće. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 18, 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Vagom, Blizancima, Strelcem, Lavom, Vodolijom, Rakom i Ovnom. Budite oprezniji: 17, 20, 22, 24. i 26. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Devicom, Škorpionom, Jarcem, Ribama i Bikom.    
 

RIBE
Zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Upotrebite svoje zavodničke manire, nemojte dozvoliti da Vam nedostaju romantičnost i nežnost u društvu voljene osobe. Ipak, svoje intimno raspoloženje zadržite za krug bliskih prijatelja. Neophodna Vam je emotivna diskrecija, naročito kada se nalazite pred radoznalim pogledima ili u nepoznatom društvu. U skladu sa svojim karakterom, nemojte pričati više nego što je potrebno. Voljena osoba može da ispuni Vaša očekivanja, ali prethodno morate stvoriti harmoničnu vezu. Vaše unutrašnje zadovoljstvo ili sjaj, predstavlja odraz zajedničke sreće. Nema razloga za osećaj nesigurnosti, ako se oslonite na snagu svojih osećanja. SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 16, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 29. i 30. april. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Škorpionom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Ribama i Jarcem. Budite oprezniji: 17, 18, 19, 23, 25. i 27. aprila. Izbegavajte konflikte sa: Vodolijom, Blizancima, Vagom, Ovnom i Strelcem.

   
Pogledaj vesti o: Horoskop za april,   Horoskop za maj

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.