Vodolija – mesečni horoskop za februar 2016.

Izvor: Luftika.rs, 31.Jan.2016, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodolija – mesečni horoskop za februar 2016.

Kada Vodolije budu preispitivale svoje kontakte i prijateljstva, shvatiće koliko su društvene. Iskoristiće to kako bi se odvojili od konkurencije. Početkom meseca Vodolije će zapasti za oko mnogim strancima, ali zahvaljujući svojoj društvenosti, neće ostati stranci zadugo. Sredinom meseca Vodolije će sve raditi opuštenim tempom, neće vas opterećivati i doticati stvari kao i ostale kolege i samim tim će biti u prednosti.
Pregovori do kojih će doći 21. ili 22. neće ići glatko, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ali ako zauzmete stav i ne odustajete od njega, sve bi trebalo da bude u redu. Iskoristite svoje samopouzdanje u svoju korist. 28. i 29. će se javiti potreba za dobrotvornim radom, tako da ćete provesti dosta vremena volontirajući. Ukoliko uspete da makar na jedan dan nekom život učinite boljim, bićete ispunjeni.
Februar mesec je period afirmacije vašeg ega i prilika da učinite mnoge stvari, o kojima ste, godinu, a možda i više, samo razmišljali i maštali. Iznenadićete se s kojom pažnjom okolina prati vaše izlaganje a takođe i uvažava ga. Prisustvo Sunca daje ton samopouzdanja i traži od vas da preuzmete odgovornost na sebe.
Pixabay.com Slobodne Vodolije će se prepustiti društvu i prijateljima i tu će provoditi vreme, a uz lepe trenutke puniće svoje ispražnjene baterije. Desiće se po koji flert sa prijateljem, desiće se i strast u tajnosti, desiće se i koja luda pijana noć. Bićete zadovovoljni, jer…
Idi na sledeću stranu >>>
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija,   Mesečni horoskop

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.