Izvor: Svet, 20.Okt.2014, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodolija – horoskop za 20. oktobar 2014. godine

Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po Vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji. Neko Vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.
Sugestija: Delujete napeto, prijaće Vam šetnja i relaksacija.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Blizanci – horoskop za 20. oktobar 2014. godine

Izvor: Svet, 20.Okt.2014

U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.