Izvor: Svet, 01.Jul.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodolija – Mesečni horoskop za jul 2015.

Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji Vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Od 19. jula, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za ličnim ili profesionalnim usavršavanjem, kao i novi ili perspektivni kontakti sa inostranstvom. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, što dodatno otežava Vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo Vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro osmisliti. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture deluju kao zamena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Marsa u šestom, i uz povoljan uticaj Venere i Jupitera u Vašem sedmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Važno je da »pomerite« svoje granice u saznanju i da ostvarite kvalitetan pomak u poslovnom, emotivnom i porodičnom životu. Očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama – pronađite svoju tačku oslonca kroz zajedničko delovanje. Posebne privilegije Vam donose povoljni uplivi Venere i Urana, uz SMČ, a od 23. jula i uticaji Sunca u Vašem sedmom polju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Vodolija – Mesečni horoskop za jul 2015.

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2015

Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.