Vodolija – Mesečni horoskop za april 2015.

Izvor: Svet, 01.Apr.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodolija – Mesečni horoskop za april 2015.

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. U nastojanju da odložite >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Od 17. aprila, očekuju Vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem. Imate utisak da se u svom ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, stoga osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na Vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite nekim spoljašnjim zabavama. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Krajem meseca očekuju Vas pozitivne promene, partner će se prikloniti Vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti Vaše osnovne kriterijume i očekivanja. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Urana u trećem, i uz povoljne uplive Venere i Marsa u Vašem četvrtom polju, podstiču Vas na dodatno angažovanje u različitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Sjajan uticaj Jupitera u sedmom, uz povolje aspekte sa Marsom, Uranom i SMČ, donose novu i kreativnu energiju. Delujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu mnoge okolnosti su na Vašoj strani. Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje koje ispunjava Vaše potrebe i zadovoljava svet oko Vas. Nalazite se u mogućnosti da napredujete na profesionalnoj lestvici i da usrećite svoju porodicu.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija,   Mesečni horoskop

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovan – Horoskop za 1. april 2015.

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015

Sugestija: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija, opustite se.

Nastavak na Scandal.rs...

Vodolija – Mesečni horoskop za april 2015.

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.