5 stvari koje HOROSKOP nikada neće moći da vam OTKRIJE

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 stvari koje HOROSKOP nikada neće moći da vam OTKRIJE

Horoskop je tu da nas vodi, otkrije stvari kojih nismo svesni, ali postoje određene stvari na koje čak ni zvezde ne mogu da utiču - jer su one isključivo na nama.

Ovih 5 stvari horoskop ne može da otkrije, ma koliko to želeli:

1. Vašu svrhu

Maglina Heliks u sazvežđu Vodolija nalazi se na oko 700 svetlosnih godina daleko od Zemlje. Izgleda kao oko, zbog čega je i zovu "Božije oko". Foto: Wikimedia Commons/NASA/JPL-Caltech/Univ. of Ariz.

Iako horoskop >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << donekle može da vam otkrije šta vam budućnost donosi, on ne može da vam kaže vašu svrhu u životu. On ne može da vam otkrije svrhu vašeg postojanja ili zašto ste uopšte stvoreni. Horoskop se odnosi na sve, a vaša svrha je dizajnirana samo za vas. Mnogi žele da pronađu svrhu u horoskopu, ali samo mi sami to možemo da otkrijemo.

2. Vašu prošlost

Sve što smo uradili u prošlosti učinilo nas je ljudima kakvi smo danas i upravo sada. Iako nas protekla dela ne definišu, ona su nas dovela do tačke u kojoj se trenutno nalazimo. Bolji smo i jači zbog bitki koje smo vodili, a ne postoji horoskop koji u obzir može da uzme sve oluje kroz koje smo prošli ili nam racionalizuje sve teškoće prošlosti.

3. Vaše mane

Čak su i greške koje bismo najradije zaboravili deo nas i trebalo bi da ih prihvatimo otvorenih ruku jer su nas učinile jačima i mudrijima. Kada okrivljujemo druge za svoje mane - ne učimo ništa - i samim tim ne rastemo kao osobe.

Kada pogledamo sve naše mane i ožiljke koje su one napravile, trebalo bi da smo ponosni na njih.

4. Vaše želje

Maglina Jastog u sazvežđu Škorpija na oko 5.500 svetlosnih godina od Zemlje. Ples koji vidite pred očima posledica je radijacije iz vrelih i mladih zvezda koja dolazi u dodir sa hladnim gasovima oko njih. Foto: Wikimedia Commons/NASA

Horoskop može da vam nagovesti šta bi vaše želje mogle da budu, ali zvezde ne mogu da odluče šta zaista želite od života. Sve što vam treba nalazi se u vama samima, a horoskop je tu da vam pomogne da to otkrijete.

5. Vašu sudbinu

Iako horoskop može da vas upozori na određene stvari, sve što vam se desi u životu je direktan rezultat vaših akciaj i poteza koje ste napravili.

Budućnost se nalazi samo u vašim rukama.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Vodolija

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.