Vaga, horoskop za maj 2017: ljubav je smisao

Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaga, horoskop za maj 2017: ljubav je smisao

Početkom maja ste, hteli ili ne, prinuđeni na kompromis. Moraćete da se odreknete nekih stvari zbog osobe do koje vam je jako stalo, ali isplatiće se svakako. Između ostalog, videćete da je vaša velikodušnost zarazna. 8. i 9. ćete imati susret sa prijateljima iz detinjstva u kojem ćete baš uživati, prijaće vam razgovori o detinjstvu, vađim životima, nadama, snovima…
Izvor: Pixabay © Možda ne posedujete onu tradicionalnu lepotu i niste posebno zgodni, ali ćete 17. 18. i 19. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prosto pleniti svojom pojavom. Na jednom događaju 29. 30. Ili 31. ćete možda upoznati zanimljivu osobu, ali imajte na umu da se poverenje zaslužuje a ne deli olako.
Ljubav Kada bi vas Vage pitali koji je smisao života, rekli bi ste da je sve u ljubavi.
Nastavak na sledećoj strani…
Pogledaj vesti o: Horoskop - Vaga,   Horoskop za maj

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.