Strelac – Horoskop za 8. jul 2015.

Izvor: Svet, 08.Jul.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelac – Horoskop za 8. jul 2015.

Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije i prihvatite pozitivan uticaj. Pokažite svojim saradnicima da imate ozbiljne namere i jasne ciljeve. U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj za niz novih situacija u kojima oboje možete da uživate.
Sugestija: Učinite nešto u prilog lepšem fizičkom izgledu i dobrom raspoloženju.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Strelac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rak – Horoskop za 8. jul 2015.

Izvor: Svet, 08.Jul.2015

Ponekad Vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji neko zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje ineterese sa proverenim saradnicima. Dobra volja ponekad »čuda čini« i deluje snažno. Dovoljno je da vidite osmeh...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.