NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. AVGUSTA: Rakove i Ribe očekuje LUDA nedelja!

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 28. AVGUSTA: Rakove i Ribe očekuje LUDA nedelja!

Evo šta vas očekuje u toku ove nedelje!

OVAN

Realizacija posla koji planirate biće vam početkom nedelje. Inostranstvo vam je prestiž duži period. Osoba rođena u znaku Raka vam može pomoći oko finansija i ugovora. Vikend dobar za pregovore. Emotivno, ako ste slobodni imate dobru energiju sa Strelcem i Vodolijom. Osoba koja vas zanima je u drugoj vezi, možda čak i u braku. Ovnovi koji su u braku imaće finansijskih poteškoća. Zdavstveno, problem sa venskom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << cirkulacijom.

BIK

Imate snage i šarma da završite sve što naumite. Verovatno ćete jedan deo svog posla da prebacite u inostranstvo. Petak dobar za put, subota za novac. Verovatno ste već duži period opsednuti nekom finansijskom situacijom. Sve možete da popravite ako imate strpljenje. Imate novca, nije vam to problem. Slobodni imaju period odluke, da li da uđu u vezu ili ne. Jedan Lav vam zadaje muke. Velika strast i dobar provod vas očekuje. Bik u braku ima divnu nedelju. Porodica na okupu, svi su srećni. Dosta ste dobrog zdravlja.

BLIZANCI

Dobra perspektiva krajem nedelje ali sve morate sami da radite. Odličan dan subota za bilo koju delatnost. Okrenite se saradnji sa Lavom ili Rakom. Mada jedna Vaga ima veliki respekt. Ukoliko želite da se okrenete braku ili vezi koja vam ne daje previše entuzijazma u ovom trenutku, bilo bi dobro da raspravite događanja u toj vezi. Blizanac u braku mora da povede računa o opštoj komunikaciji sa partnerom. Nedeostaje vam. Slobodni imaju susret sa uspešnim muškarcem ukoliko ste žana, ako ste muški Blizanac, onda susret sa ženom iz sfere umetnosti. Zdravstveno ste dosta dobro. Jedino obratite pažnju na način ishrane.

RAK

Misli su vam usmerene na jedan posao koji morate da radite u saradnji sa prijateljima. Imate podršku i sardnju sa Strelcem koji vam može biti od pomoći oko kontakata sa osobama iz viših krugova, važnosti. Vaga je dobra za sprovođenje ideje u delo. Morate da prihvatite udvaranje jedne Vodolije. Možda i ostvarite zajednički posao. Oni koji su u braku bilo bi poželjno da odvoje bar jedan dan u nedelji za uživanje. Zdravstveno obratiti pažnju na grlo i infekcije.

LAV

Imate jaku energiju koja će vam pomoći da istrajete saradnju sa Ovnom, Devicom ili Vodolijom. Petak dobar dan za poslovni put, vikend ulazite u komunikaciju sa Vagom. Oni koji se bave saobraćajem moraju da paze svoje vozilo od udara ili kvarova, stoga-oprez! Lepa nedelja za sve slobodne ili one koji su otvoreni za nove ljubavi. Možda poziv od stare ljubavi. Oni koji su u braku ili vezi imaju bolju saradnju sa voljenom osobom jer su im i finansije bolje. Zdravstveno vam se popravlja raspoloženje. Bolji rezultati krvnog pritiska.

DEVICA

Lepa nedelja za ostvarenje ideja koje proizilaze iz kreativnosti jedne ličnosti. Imate šanse da se otvorite i uradite nešto što drugi nisu sposobni. Dobri dani za novac petak i subota, utorak. Emotivno, niste preterali u svojoj ljubomori. Imate razloga za tim. Partner se ponaša egoistično. Slobodni imaju šanse za obnovu stare veze. Biće vam od pomoći da steknete stabilnost emocija. Dobar odnos sa vodolijom ili Ovnom. Zdravlje popravite meditacijama, fitnessom.

VAGA

Velika promena vam predstoji već od ponedeljka. Promena posla , gde će vam Rak i Blizanac biti od koristi. Možete imati poslovne partnere iz inostranstva koji dolaze iz zemalja bivše države, regiona. U utorak važan susret sa jednim Bikom. Petak razgovor sa inostranim partnerom. U ljubavi, možete imati poznanstvo iz komšiluka ili bliže rodbine. Simpatije kroz Vodoliju, Raka ili Bika. Oni koji su u braku mogu imati otežanje kroz finansije ili sa rodbinom. Zdravstveno imate problemi sa venama.

ŠKORPIJA

Petak kao dan u nedelji može da bude nešto što može da vam donese stres ali od samog početka naredne sedmice imate bolju energiju i jedan Blizanac će vam pomoći oko realizacije plana. Sa rodbinom ove nedelje ne sarađujte. Novac će vam biti prijatelj ili neprijatelj, u zavisnosti kako postupate sa njim. Emotivno, imate jake emocije za svoje ukućane, posebno za partnera. Slobodni imaju udvaranje Ovna ili uvek zanesenog ljubavlju Raka. Zdravstveno imate nervna napetost. Povišen krvni pritisak.

STRELAC

Bićete pretrpani poslom. Morate da napravite balans. Jedan Rak vam želi dobro i verovatno će ponuditi saradnju. Petkom i subotom možete očekivati uvek dobar glas, dobru zaradu. Previše ste preopterećeni situacijom u vezi. Nesigurnost vas razbija. To je period koji prolazi pa se vraćate partneru. Morate da pokažete više emocija voljenoj osobi. Slobodni moraju da se preispitaju. Večito morališete ili tražite neku idealnu vezu. Velika želja za promenom vas može odvesti u preteranu analizu i samim tim samoću. Prihvatite udvaranje jednog Raka. Zdravstveno imate alergije, osetljivost na promenu vremena.

JARAC

Poslovno ste neko ko uvek planira, pa ćete i ove nedelje u glavi imati plan gde da idete, šta da radite. Pokušajte i druge da uposlite, da i oni imaju neku obavezu i zadatak. Saradnja od utorka sa osobom iz znaka Škorpija, četvrtak sa Strelcem. Oni koji su u braku mogu biti u napetoj situaciji. Ali isto tako moraju pronaći način za bolji odnos. Pokušajte petkom da rešavate bračne probleme. Slobodni mogu da imaju susret u četvrtak i petak sa Vagom ili Devicom. Zdravstveno emotivna nestabilnost.

VODOLIJA

Želite da odahnete, ali teško da će se to desiti. Oni koji rade kod privatnog preduzetnika, imaju napornu nedelju. Stalno su pod pritiskom. Ko planira da radi samostalno, to je nešto što mora hitno da se desi. Saradnja sa Rakom, Ovnom, Lavom bi bila dobra finansijska perspektiva. Emotivno je potrebno da ubedite parnera na putovanje. Vodlije koji su slobodne imaju susret u društvu prijatelja ili na radnom mestu. Zdravstveno problem sa levom stranom tela, nervi slabi.

RIBE

Nešto ste planirali na polju informatike, tehničke opreme da radite. Možda se bavite medijima. Imate dobre aspekte i uporni ste kada je pokretanje novih poslova aktuelno. Imaćete poslovni susret sa osobama iz znaka Jarac. U ljubavi imate partnera a izgledi za tajnu vezu su izvesni. Teško vam je da se odlučite. Jedna Devica ili Vaga vas privlače. Slobodne Ribe moraju vezu sa Vodolijom da dovedu u stanje biti ili ne biti. Zdravstveno vas muče pluća.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.