HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR: Lavovi, vaša odgovornost će biti nagrađena! Ribe, uživajte u životu!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR: Lavovi, vaša odgovornost će biti nagrađena! Ribe, uživajte u životu!

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da razmišljate o novim poslovnim poduhvatima, pitate se šta biste sledeće mogli da probate da radite. Pronašli ste osobu sa kojom možete da delite i lepe i ružne trenutke i ozbiljno razmišljate o ulasku u brak. Podložni ste virusima.

BIK

Prezauzeti ste i zatrpani poslom. Ne osećate se dobro zbog toga ali trenutno ne vidite >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da može biti drugačije. Brzo gubite interesovanje za osobu sa kojom ste ušli u avanturu i rešili ste da nastavite dalje. Manji problemi sa nervozom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Situacija na poslovnom planu ostaje nepromenjena već duže vreme i zbog toga ste veoma napeti. Moguće je da voljena osoba smatra da niste dovoljno odgovorni i da iz tog raloga ne uspevate da ostvarite bolji odnos sa njom. Manji problemi vezani za želudac.

RAK

Finansije su vam sve bolje i bolje i osećate se jako zadovoljno zbog toga. Vaše samopouzdanje raste. Zanimljiva ponuda vam dolazi od strane neke osobe sa kojom ste već do sada imali ljubavnu avanturu. Skloni ste prehladi, potrudite se da ojačate svoj imunitet.

LAV

Odgovorni ste i pokazujete svoju posvećenost poslu. Možete da očekujete velike pohvale od strane nadređenih. Moguće je da delujete veoma dominantno u komunikaciji sa voljenom osobom, koja se zbog toga nekada oseća inferiorno. Povoljan je period za oporavak.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Veoma je važno da na prvom mestu jasno odredite svoje ciljeve, a zatim da krenete ka realizaciji. Moguće je da vam se dopada zanimljiva osoba rođena u znaku Škorpije sa kojom možete da ostvarite svoje snove. Prijaće vam neka umerena aktivnost.

VAGA

Radite na tome da sačuvate važne poslovne kontakte koje imate i maksimalno ste posvećeni bitnim poznanstvima. Zračite pozitivnom energijom i lako privlačite nove udvarače, pa vas očekuje veoma zanimljiva situacija. Posetite lekara radi redovne kontrole.

ŠKORPIJA

Moguće je da malo preterujete sa očekivanjima kada je u pitanju posao i da je vreme da se spustite na zemlju. Veoma ste raspoloženi za nova dešavanja na polju ljubavi, pokrenućete inicijativu ka osobi koja vam se dopada. Problem sa niskim pritiskom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Povoljan je trenutak da se pokrenete oko komunikacije sa poslovnim partnerima iz inostranstva koji žele da vam pruže podršku. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koju ste upoznali preko kruga prijatelja. Povedite računa o holesterolu.

JARAC

Nije preterano povoljan dan za nove finansijske transakcije, pa je preporuka da za sada ostanete pasivni. Očekuje vas prijatno iznenađenje na emotivnom planu. Voljena osoba želi da vam dokaže svoju ljubav. Povedite računa o urinarnom traktu.

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da sklopite novo poslovno partnerstvo sa osobom koja deli isti interes sa vama. Veoma povoljan dan za početak nove veze u kojoj biste mogli da uživate i da ostvarite pravu ljubavnu sreću i zadovoljstvo. Odlično se osećate i puni ste energije!

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Možete da očekujete da ćete veoma lako izaći na kraj sa svim obavezama koje imate za danas u planu. Prija vam vaša sloboda i rešili ste da još neko vreme uživate u njoj. Niste još uvek spremni za novu emotivnu vezu. Povećajte unos vitamina.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

HOROSKOP ZA 29. OKTOBAR: Vage, nervoza će proći, verujte! Vodolije, danas bežite od papirologije!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 19:47

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop...OVAN..Ako ste imali bilo kakve nedoumice u vezi poslovnog partnera sada ćete ih veoma jasno rešiti i prekinuti saradnju. Preporuka je da dobro razmislite pre nego što povučete sledeći potez...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.