Dnevni horoskop za 4. septembar: Ribe će se zaljubiti, Device su energične, dok su Ovnovi prezauzeti

Izvor: Story, 03.Sep.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 4. septembar: Ribe će se zaljubiti, Device su energične, dok su Ovnovi prezauzeti

Saznajte da li su vam zvezda danas naklonjene...

Ovan

Imate toliko obaveza da ne znate gde ćete pre. Vodite računa da oslobodite malo vremena za sebe, ali i drage ljude. Takođe, nemojte se ustezati da kažete NE onima koje ne želite da vidite.

Bik

Iako imate potrebu da budete velikodušni, to ne znači da treba da se razbacujete. Kanališite svoju ljubav i velikodušnost i usmerite je na jednu posebnu osobu.

Blizanci
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
Ne možete da rasčistite sami sa sobom šta tačno želite u ljubavi. To vas jako frustrira, ali znajte da ćete prepoznati znake, potrebno je da poažljivo gledate.

Rak

Vi više verujete umu nego srcu, ali možda je vreme da to promenite. Ne možete sve posmatrati sa racionalne strane. Pronađite način da pustite ljubav u svoj život.

Lav

Vreme je da preispitate svoje talente i da počnete da ih usavršavate. Odvojite vreme da izrazite svoju kreativnost, plodovi će biti i te kako slatki.

Devica

Pokušavate da dođete do jedne osobe, ali vam to ne ide od ruke. Vreme je da znate kada treba da odustanete. Ne rasipajte energiju na ljude koji to ne zaslužuju.

Vaga

Trebalo bi ozbiljno da porazgovarate sa partnerom. Već neko vreme se ne osećate dobro u vezi i možda je najbolje da krenete dalje. Ne očajavajte. Kraj je dobar po vas.

Škorpija

Danas je vaš dan, osećate se pozitivno i ispunjeno i sve vam ide od ruke. Imaćete divno veče sa voljenom osobom, očekujte poklon koji će vas oboriti s nogu.

Strelac

Vreme je da izađete iz sigurne zone i da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Takođe bi trebalo da prestanete da maštate i da krenete ka ostvarenju svojih ciljeva.

Jarac

Iskoristite maštu kako bi ste svoj život doveli do savršenstva. Zapamtite da je manje više. Budite oprezni kada upoznajete nove ljude.

Vodolija

Rezervisani ste kada je u pitanju ljubav u pitanju. Vreme je da skupite hrabrost i pustite ljubav da uđe u vaš život. Videćete, sve će ispasti bolje nego što očekujete

Ribe

Današnji dan će biti miran i bez turbulencija. Iako vam je glava u oblacima, nogama čvrsto stojite na zemlji. Potrebno vam je da se zaljubite i u potpunosti se posvetite nekome.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ribe

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.