Rak fascinira poslovnim umećem dok jedan znak gubi samokontrolu

Izvor: Lepota i zdravlje, 24.Sep.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak fascinira poslovnim umećem dok jedan znak gubi samokontrolu

Horoskop za subotu, 24. septembar. Uživajte! Foto: Guliver/Thinkstock OVAN Delujete sumnjičavo u proceni nečijih mogućnosti i stalo Vam je da ostvarite zapaženju ulogu u poslovnim susretima. Ukoliko se previše udaljavate od svojih saradnika, očekuju Vas dodatne komplikacije i teži uslovi. Zbog novih dogadjaja u privatnom životu uz Vas trpi i voljena osoba. Ali, Vi umete vešto ili smišljeno da okrenete situaciju u pravcu koji Vama odgovora. Sugestija: Nema potrebe da precenjujete svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << mogućnosti. BIK Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu. Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da otkrijete prikrivene detalje u poslovnom dijalogu. Očekuje Vas zapaženi uspeh na različitim stranama. U susretu sa voljenom osobom izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Imate sjajnu priliku da osvojite nečiju naklonost što će Vas ispuniti nekim posebnim raspoloženjem. Sugestija: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu. BLIZANCI U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Medjutim, ne možete zanemariti »glas većine« i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Mimo Vaše volje neko ima završnu reč. Izbegavajte neke napornije situacije u kojima se previše uzbudjujete. Potrebno je da se iskreno iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. Sugestija: Prijaće Vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Rak,   Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za 24.septembar: Rakovi, spremite se za...

Izvor: Press, 24.Sep.2016

Pogledajte današnji horoskop--- . FOTO: astrology.com.tr..OVAN. Saradnici nemaju dovoljno sluha za nove ideje, a pritisak sa vaše strane donosi suprotan efekat. Strpljivo sačekajte na bolje uslove. Susret sa jednom osobom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.