Nedeljni horoskop od 9. do 16. februara

Izvor: Press, 09.Feb.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 9. do 16. februara

OVAN
Ona: Mars u Vagi u vama je probudio poriv da budete što pravedniji i težnju da se borite protiv svega što vam smeta. Venera u Jarcu nije najsrećnija poiicija kada je u pitanju novac, tako da sve vreme imate utisak da manje zarađujete nego što zaslužujete. Retrogradan Merkur donosi vam konfuznu situaciju na poslu, tako da ne treba da budete brzopleti sa promenama. U ljubavi vam nedostaje strpljenje prema partneru. Privlače vas muškarci koji su na neki način uspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od vas.
On: Mars u sedmom polju čini vas direktinim i impulsivnim u svakodnevnim odnosima. Neke odluke ćete verovatno doneti preko noći iako to nije baš najpametnije. Što se tiče pregovora i hartija koje treba da potpišete na poslu, bilo bi najbolje da to ostavite za narednu nedelju. Retrogradan Mekur donosi vam neracionalne odluke i nove dileme. U ljubavi ste rastrzani između obaveza i odgovrnosti. 
BIK
Ona: Venera u Jarcu tera vas racionalno da preispitate svoje odluke i budete suzdržani u mnogim situacijama. Želite da dobijete garancije za sve što radite. U poslovnom smilu period je više nego dinamičan, tako da nije isključeno da ćete raditi više projekata istovremeno. Bićete iscropljeni zbog ulaganja energije na poslu, tako da treba da prekontrolišete svoje zdarvlje. U ljubavi lako možete da imate susret koji će vam promeniti život.
On: Venera u devetom polju podstiče vas na razmišljanja o odlasku u inostranstvo. Retrogradna pozicija Merkura ne pogoduje bilo kakvim finansijskim transakcijama, tako da ova nedelja neće biti uspešna na tom planu. Mnogi vaši finansijski planovi moraće da sačekaju narednu nedelje. Emotivne odnose shvatate veoma ozbiljno i spremni ste da prihvatite odgovornost za osobu do koje vam je stalo.
BLIAZNCI
Ona: Retrogradan Merkur donosi vam nedelju punu dilema i neodlučnosti, ali i vraćanje na neke situacije koje možda možete da isparvite. Mnogi pripadnici vašeg znaka razmišljaju o putovanju. Verovatno prolazite kroz proces promena na poslu za koje niste bili pripremljeni. Iako vam trenutno deluje sve teže nego što jeste, probajte da budete racionalniji. Lako može da vam se dogodi ljubav preko prijatelja ili sa nekim ko se dugo družio sa vama.
On: Nazadno kretanje vaše planete stavlja vas u velike dileme i mogućnost da donesete pogrešne odluke. Kako god vam sada delovale situacije, sačekajte nekoliko dana pre nego što prenaglite sa pogrešnim zaključcima. Lep je period za putovanja, a vama bi prijala promena ambijenta. Mešate osećanje ljubavi i prijateljstva. Može lako da vam se dogodi da ste u dilemi između dve ženske osobe.
RAK
Ona: I ovaj mesec koji je pred vama je u znaku krupnih poslovnih promena. Naglašeno osmo polje donosi vam mogućnost nasledstva ili većeg novca. Retrogradan Merkur vam odlaže realizaciju bilo čega što je vezano za papirologiju ili ugovore. Nemojte da dozvolite da vas ljudi iz okruženja nagovore na pogrešne odluke. Ako ste u dužoj vezi, pravi je momenat da razgovarate sa partnerom o zajendičkom životu.
On: Zbog uticaja Jupitera zračite neverovatnim šarmom i entuzijazmom koji treba da upotrebite na poslu. Ova godina je i dalje prelomna što se tiče vaše karijere, tako da treba da iskoristite povoljan uticaj Jupietra. Mars vam ne olakšava porodičnu situaciju, tako da se suočavate sa konfrontacijama, naročito ako vam je bliska osoba Vaga ili Ovan. Neki pripanici vašeg znaka već duže vreme razmišljaju o proširenju porodice.
LAV
Ona: Sunce i Merkur u sedmom polju ukazuju da ste u dobroj poziciji da ostvarite svoje ciljeve. Retrogradan Merkur koji prelazi prkeo Sunca donosi vam finansijske pregovore, ali i odlaganje za nekoliko dana. Srećete stare prijatelje i muškarce koji su nekada hteli nešto emotivno da imaju sa vama. Venera u šestom polju donosi vam novu poslovnu ponudu oko koje ćete morati da uložite više truda nego što ste očekivali. Ako ste u dužoj vezi, partner može da vam predloži brak ili zajednički život.
On: Period koji je pred vama veoma je značajan u emotivnom smislu. Ako ste slobodni, u ovom trenutku možete da očekujete najmanje dve mogućnosti za ulazak u emotivnu vezu. Bilo kakvi pregovori o novcu će se prolongirati zbog kretanja Merkura, a vi ne treba olako da verujete svim obećanjima. Nekim Lavovima prijatelji će imati potrebu da se umešaju u odnosu sa partnerom, što može biti kntraproduktivno.
DEVICA
Ona: Povratak Merkura u šesto polje ukazuje na konfuznu poslovnu situaciju. Možete biti pred poslovnom dilemo i biće vam teško da se koncentrišete. Mnogo toga ćete počinjati, a nećete imati dovoljno energije da istrajete u svojim planovima. Ovo je nedelja u kojoj treba da poradite na svojim lošim životnim navikama i obratite pažnju na zdravlje. Partner će biti začuđen vašim čestim promenama raspoloženja i emotivnim oscilacijama.
On: Retrogradan Merkur donosi vam česte promene raspoloženja i pad samopouzdanja na poslu. Ne treba da budete začuđeni ako vam se bude učinilo da vam ništa ne ide od ruke, jer je period takav. Treba da sačekate sa donošenjem poslovnih odluka jer nedelja nije dobra. Pokušajte da ne budete brzopleti i potražite savet od prijatelja. Imate potrebu partneru da terate inat što se loše odražava na vaš odnos. U ovom trenutku vama je potrebna mnogo veća podrška nego što želite sebi da priznate.
VAGA
Ona: Nalazite se u periodu velikih životnih prekretnica koje vam padaju teško. Iako vam sve deluje komplikovano, probajte da pronađete kompromisno rešenje u odosima sa bliskim osobama. Zbog Marsa ste često nervozni, pa nije isključeno da okrivljujete druge za svoje greške. Prijaće vam više izlazaka na mesta javnog tipa.
On: Dugotrajan uticaj Venera i Marsa doneo vam je ozbiljnu životnu fazu sa važnim odlukama. Mlade Vage konačno će se odlučiti na krupne korake koje ih vode ka samostalnosti. U ljubavi vladaju tenzije jer vam Mars ometa odnose, pa ne možete ni da očekujete da sve bude harmonično.
ŠKORPIJA
Ona: Pošto je Mars u dvanaetsom polju na prvi pogled delujte kao da ste u mirnijem životnom periodu, ali je istina da ste izuzeno nemirni i da krijete razne tajne. Mnogima delujete mistično i nedokučivo. U ovoj nedelji više ćete se baviti porodičnim pitanjima i biti veoma osetljivi na tuđe sugestije kako treba da uredite svoj život.
On: Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da često imate dileme i gubite poverenje u sebe, što se negativno odražava na vaše raspoloženje. Treba da shvatite da je sve ovo prolazna faza . Vi preispitujete svoje granice i shvatićete koje osobine treba da promeite. Odličan period za rešavanje stambenog pitanja. 
STRELAC
Ona: Dobri aspketi Jupitera donose vam kreativan period. Planete u trećem polju pojačavaju vaše mogućnosti za pregovore. Sa Vodolijama ćete imati zanimljivu komunikaciju, a bićete u prilici mnogima da date savet. Javljaće vam se stare ljubavi. Jedna šarmantna muška osoba želi da obnovi kontakt sa vama. 
On: Venera i Jupiter donose vam prolazno nezadovoljstvo na poslu, koje se najviše odnosi na finansijsku situaciju. Lepe planete u trećem polju povoljne su za kraća putovanja, a vi ste u fazi kada vam prija komuniacija svake vrste. U razgovoru sa jednom ženskom osobom možete da spoznate da tu postoji nešto više.
JARAC
Ona: Venere u prvom polju povoljno utiče na vaše emocije. Imaćete zanimljive susrete i pozive na ljubavne sastanke. Zauzeti Jarčevi treba da rade na proširenju porodice. Dobra je nedelja za povećanje zarade, ali ne i za nove poslove pregovore. Najbolje se osećate u krugu prijatelja.
On: Sa Venerom u vašem znaku prolazite kroz uzbudljiv ljubavni period. Ako se niste dosad zaljubili, onda je sigurno da imate osobe koje žele da vas osvoje. Veoma ste šarmantni i zanimljivi za osobe suprotnog pola. Nedelja nije povoljna za važne poslovne odluke jer Merkur može da vas navede na pogrešne poteze.
VODOLIJA
Ona: Ako budete dovoljno taktični možete mudro da iskoristite uticaj Sunca da bolje organizujete svoj život. Venera vam stvara razne izazovne situacije u ljubavi, tako da možete postati deo neke intrige ili afere. Vodite računa u kakve emotivne odnose se upuštate.Potrebna vam je pažnja i razumevanje od partnera.
On: Sunce u prvom polju ukazuje da ste na dobrom putu da promenite svoj život u boljem smeru. Sada konačno imate više energije da prihvatite promene koje su vam neophodne u životu. Mars može da vam otvoreni novu šansu za putovanje u inostrasntvo. Čak i bilo koje kraće putovanje može da bude produktivno.
RIBE
Ona: Naglašeno dvanaesto polje ukazuje da ste u poziciji da vam mnogo toga nije jasno, a odnos u ljubavi doživljavate prilično konfuzno. Nemate jasne predstave o osobama koje su vam bliske. Na poslu ove nedelje nemojte da donosite važne odluke jer možete lako da pogrešite. Privlače vas daleke destinacije za putovanja.
On: Zbog planeta u dvanaestom polju veoma ste osetljivi i skloni povlačenju u sebe. Ako je moguće, treba što više da se odmarate. Ovaj period treba da iskoristite za preispitivanje šta je ono što istinski želite. Ako ste u dužoj vezi, partner prolazi kroz fazu koja vam ne odgovara pa je teško da pronađete zajednički jezik.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop za februar

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.