Nedeljni horoskop od 7. do 14. decembra

Izvor: Press, 08.Dec.2014, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 7. do 14. decembra

Nedeljni horoskop.
OVAN

Ona: Mars u Vodoliji donosi vam više vremena za prijatelje. Bićete okruženi osobama koje vole da se druže i verovatno će vam prijateljstva biti važnija od ljubavi. Privlače vas ambiciozne muške osobe. Jedan Jarac može da vam bude izazov iako će biti drugačijeg temperamenta nego vi. Iskoristite mesec za putovanja.
On: Mars u jedanaestom polju ukazuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je ovo vreme sticanja novih prijateljstava. Prijaće vam društvo Vodolija i Strelčeva. Ljubav može lako da vam se dogodi na poslu. Mogućnost saradnje sa inostranstvom. Iskoristite priliku da otputujete.
BIK
Ona: Pošto planete ulazi u deveto polje, to podrazumeva novi odeljak vašeg života u kojem ćete više biti okrenuti ka putovanjima. Mars u desetom polju izaziva vas na poslu da donosite radiklane odluke. Imaćete konfrontacije sa Vodolijama i Ovnovima. Planete u osmom polju mogu da vam donesu razrešenje nasledstva. Saturn u sedmom polju i dalje utiče na krize u ljubavi.
On: Mars u Vodoliji odgovoran je za nervozu koju osećate danima. Zbog toga ste skloni nepromišljenim poslovnim odlukama. Vaši potezi nisu racionalni i treba da poradite na toleranciji. Venera u devetom polju odnosi vam nove mogućnosti za putovanja. Period nije najidealnijiji za ljubav. Ako ste u vezi ili braku, imaćete učestale svađe. 
BLIZANCI
Ona: Dobra pozicija Merkura govori o vašem velikom uticaju na osobe koje srećete. Veoma ste zapaženi šta god da radite i najbolje se osećate u javnosti. Ovo je period sklapanja poslovnih partnerstava. Društvo Strelaca će vam prijati. Iako ste skloni da pravite nerealne procene na poslu, imate moć da utičete na tok događaja jer možete druge da nagovorite u svoje ideje.
On: Odlična pozicija Merkura donosi vam povoljan ishod pregovora i susrete koji mogu da vam promene život. Ovo je nedelja sastanaka i značajnih vesti. U ljubavi vas očekuju intersantni susreti i možete baš sada neočekivano da se zaljubite. Biće vam privlačni Strelčevi i Lavovi. Poboljšanje situacije na poslu uz saradnju sa Vodolijom.
RAK
Ona: Dobar uticaj planeta iz šestog polja ukazuje da ćete imati uspešnu nedelju na poslu. Ovo je sedmica povoljnih pregovora i dobrih poslovnih ponuda. Venera u drugom delu ulazi u Jarca što ukazuje nove ljubavne izazove. Ostavljaćete snažan utisak na osobe koje budete sretali jer ćete mnoge šarmirati. Moguće je da ćete se zaljubiti baš u ovom periodu.
On: Položaj planeta idu u vašu korist, naročito kada je posao u pitanju. Imaćete više od jedne ponude kao i priliku da sarađujete sa inostranstvom. 
Moguće je da ćete dobiti poslovnu ponudu o kojoj ste maštali, a uz to ide i bolja zarada. Na poslu ste prinuđeni stalno da učite nešto novo, iako vam to možda nije primamljivo. Imaćete zanimljiv susret u ljubavi sa Jarcem, Vagom ili Bikom.
LAV
Ona: Sunce u petom polju donosi vam brojne mogućnosti. Sa jedne strane, u periodu ste kada je izvesno da ćete sresti osobu koja je u ljubavnom smislu važna za vaš život. Ako ste zauzeti, imaćete priliku da se ostavrite kao majka. Marsova izazovna pozicija podstiče vaše hirove, pa ste zahtveni i nepopustljivi u svim odnosima. Ovo nije dobro za poslovna partnerstva, a niti za brak, jer ne odstupate od svojih zahteva.
On: Dobra pozicija Sunca radi u vašu korist, tako da ćete biti veoma popularni i zaduženi za dobar provod. Mnogi ćete se osećati počastvovano u vašem društvu. Mars utiče na pojačane tenzije sa osobama koje su vam bliske jer niste raspoloženi za kompromise. Na poslu u ovom mesecu privodite jedan ciklus kraju i to je trajalo oko tri gdoine. Vreme je da počnete nove projekte.
DEVICA
Ona: Položaj Merkura stavlja vas u situacije da se bavite porodicom i pitanjima stana. Vi imate potrebu da poboljšate odnos sa najbližim osobama ali mnoge vaše namere mogu da budu potpuno pogrešno protumačene. Venera u petom polju vam donosi nova poznanstva u ljubavi. Sa Marsom u šestom polju treba da imate u vidu da ćete više biti fizički iscrpljeni na poslu.
On: Merkur u četvrtom polju vas podseća koje su vaše obaveze i odgovornosti prema porodici. Iako trenutno e biste boravili više kod kuće, ovaj period predviđa da poboljšate odnose sa najbližima. Venera u petom polju od kraja nedelje donosi vam više izlazaka. Na poslu vas očekuje više nesporazuma sa kolegama.
VAGA
Ona: Venera se bliži vašem četvrtom polju tako da ćete u narednom period mnogo više vremena provoditi kod kuće i sa porodicom. Ovo je period preuzimanja odgovornosti. Nedelja je izuzetno povoljna za završavanje papirologije i kraća putovanja. Jedan šarmantna Vodolija ima šanse da vas fascinira. Upoznaćete zanimljivog muškarca na mestu javnost tipa.
On: Dobro postavljeno treće polje donosi vam samo lepe vesti. Kontakte koje budete sada ostvarili veoma će vam značiti u narednim mesecima. Mars u petom polju donosi vam novu ljubav. Privlačiće vas osobe vazdušnog i vatrenog znaka. Krajem nedelje najbolje ćete se osećati u kućnom ambijentu. Ušli ste u znatno bolji period za finansije.
ŠKORPIJA
Ona: Mars u Vodoliji probudio je u vama nervozu, pa se prilično nervirate oko porodice ili stana. Polje finansija je odlično postavljeno, pa ćete zaraditi veći novac. Vas trenutno ne drži mesto, a prilagođavate se nekoj porodičnoj situaciji koju biste najradije izbegli. Na poslu vas očekuje turbulentan period u kome ćete morati da pravite više kompromisa.
On: Mars u četvrtom polju čini sve vaše odnose nestabilnim. Veoma ste nervozni i često menjate raspoloženje. Pošto vas je lako izbaciti iz takta, to će se najviše odraziti na posao. Finansije su znatno stabilne. Vaš partner biće vam znatno veća podrška od kraja nedelje jer ćete imati sa kim da razgovarate. Još malo pa Saturn napušta vaš znak, sa čim će i prestati teret obaveza koje vas pritiskaju.
STRELAC
Ona: Pozitivan uticaj planeta iz vašeg znaka dopronosi razrešavanju svih problema koje ste imali. Ovaj period je izuzetno važan za ostvarivanje ličnih ambicija. Imaćete brojne udvarače, a Mars u trećem polju ukazuje da ćete flertovati i komunicirati sa raznim muškarcima. Na poslu krajem nedelje ulazite u periodu kada ćete moći više da zaradite.
On: Sunce i Merkur u vašm znaku doprinose da maltene osvajate sve ljude koje srećete. Imate snažan uticaj na događaje u vašem životu jer ste verovatno jedan od najpozitivnije raspoloženih znakova u ovom periodu. Odličan je period za putovanja i poregovore. Mnoge ženske osobe boriće se za vašu naklonost.
JARAC
Ona: Planete u polju tajni stvaraju vam potrebu više vremena da provodite sami. Ovo je inspirativan period koji doprinosi kreiranju dobrih ideja. Na poslu ćete verovatno raditi nešto što je drugačije od svega što ste dosad radili. Saradnja sa vatrenim znacima će biti produktivna za vas. Posredstvom Vodolije možete više novca da zaradite. Krajme nedelje ulazite u lep period za ljubav. Postaćete prava ljubavna meta za osobe suprotnog pola.
On: Naglašeno davnaesto polje ukazuje da ste znatno osetljivi u ovom periodu i da sve shvatate isuviše lično. Iako obično delujete stabilno i rezervisano, u ovom periodu se u vama mnogo tga događa o čemu ne razgovarate. Kraljem sedmice možete da očekujete nova poznanstva u ljubavi. Počećete da zračite neverovatnim šarmom na osobe suprotnog pola.
VODOLIJA
Ona: Planeta akcije u prvom polju donosi vam dinamičan mesec u kome ćete teško ostati na jednom mestu. Ovo je nedelja skalapanja prijateljstava. U ljubavi ćete shvatiti važnost prijateljske baze, tako da možete da ostvarite romansu sa nekim ko vam je prvo bio drug. Mars u vašem znaku ukazuje na donošenje neočekivanih odluka koje će vam promeniti život. 
On: Mars u vašem znaku donosi vam uzbudljiv period sa raznim dešavanjima koja će vam dane učiniti zanimljivim. Imate potrebu da se krećete, pa ne bi bilo loše da se bavite nekom kativnošću. Prijateljska podrška Strelca će vam značiti u ovom periodu. Ono što je nagativno to je što uopšte niste taktični i donosite odluke po impuslivnom nahođenju.
RIBE
Ona: Planete u Strelcu ukazuju na dinamičan period u karijeri. To ujedno predviđa i neki vid prilagođavanja jer se sve odvija mnogo brže nego što biste želeli. Ovo su novi životni izazovi i prilike za napredovanjem. Upoznaćete uspešnog muškarca na položaju koji će vas oboriti sa nogu.
On: Iako delujete rasejano, zapravo ste u periodu koji donosi prekretnice na poslu. Krajem nedelje imaćete više susreta sa prijateljima. Upoznaćete jednog šarmantnog Jarca. Iako vam mnoge obaveze na poslu deluju iscrpljujuće, pokušajte da naučite nešto novo. Mars u dvanaestom polju podrazumeva da imate znatno manje energije nego inače.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.