Nedeljni horoskop od 26. juna.  – 3. jula: Ovo je vaša nedelja, Vage dobijaju novac!

Izvor: BKTV News, 27.Jun.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 26. juna.  – 3. jula: Ovo je vaša nedelja, Vage dobijaju novac!

Device ljuti jedan Ovan, Ribe mešaju posao i zadovoljstvo, a Vage imaju uspešnu nedelju na poslovnom planu!

OVAN (21. 3 - 20.4.) Sposobnost da radite sve što zamislite. Poslovni partneri  su navikli da ste uvek kreativni. Nije loše da se uputite na neki poslovni put koji će da promeni dosta toga u poslovanju. Emotivno ako ste slobodni, početak dobre komunikacije može dovesti do zbližavanja sa osobom koja vas interesuje. Dobra veza sa Blizancima. Najbolje bi bilo da ste >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u ljubavi sa nekim ko ima jaku potrebu za učenjem znanjem, putovanjem. Zdravstveno ste sasvim dobro.

BIK (21. 4 - 21.5.) Pokušajte saradnju sa osobom iz znaka Vaga  ili Ovan. Vratite se na  put koji vas vodi u promene. Novac  zarađujete sasvim dovoljno. Potrebna vam je koncentracija koju ovih dana malo imate. Emotivno ste skloni preteranoj kontroli voljene osobe. Partner vas neće previše slušati jer ima svoje mišljenje i tvrdoglav je poput vas. Kako ćete se složiti, samo vi to znate. Ukoliko ste sami onda ljubav potražite na nekom dobrom mesti za druženje i izlaske. Zdaravstveno možete imati problem sa crevima.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6.) Iskoristine ovu sedmicu tako što ćete stati iza svojih misli, planova. Ova nedelja doneće  povoljne prilike i uspeh.  Ali kao i uvek novac vas zanima na poseban način. Želite da se posvetite ulaganju u neke nove izazove. Emotivno osoba sa kojom živite nema baš nešto preterano razumevanja za vas. To je sasvim obeshrabrujuće. Nije vam lako kada to osetite. Verovatno ćete biti pod pritiskom da nešto promenite. Zdravstveno ste okupirani manjom nervozom. Potreban vam je san.

RAK (21. 6 - 22.7.) Imate dobre aspekte za putovanje u inostranstvo. Verovatno će to biti radi užitka ali gledajte da to iskoristite na bolji način. Nove ideje, trendove da donesete tu gde radite. Ako ste neko ko radi privatno onda bi bilo lepo da dar koji imate kao umetnost, kreativnost iskoristite, tu je novac. Emotivno želite da se stabilizujete sa osobom sa kojom ste dugo u vezi. Verovatno je neki Ovan koji vas pokreće ili Jarac koji vam daje podršku i osećaj moći. Slobodni Rak će verovatno nekog već upoznati na tom putovanju. Problem sa stomakom.

LAV (23. 7 - 23.8) Novac vam predstavlja otežanje tokom sedmice. Niste raspoloženi tokom nedelje previše da se dajete. Morate promeniti takav stav, biti usmereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. Pokušajte da obuzdate sebe. Vaši prohtevi nisu realni drugima. To nije dobar put u intenzivno zarađivanje novca. Emotivni ste željni da neko stane pored vas. Već dugo nemate takvu osobu za sebe. Potrudite se više. Izlazak sa prijateljima, druženje, večera dobar put ka oporavku.

DEVICA (23. 8 - 23.9.) Nikad ne recite da ne verujete u ljubav. Verovatno vas je naljutio jedan Ovan. Problem i ove sedmice sa ljubavlju. Pokušajte da ostavite iza sebe sve, budete malo sami. To može da vam pomogne da stabilizujete misli. Kroz posao očekujete podršku Vage ili Blizanaca. Oni su uz vas ako budete stabilni i energični na radnom mestu onako dobro kako vi to znate.  Dobićete ponudu da otputujete u neku evropsku državu. Zdravstveno uključite neku alternativu.

VAGA (23. 9 - 22.10.) Lepo započinjete sedmicu. Povoljne prilike za saradnju, uspeh i novac. Pomoć i od kolega koji žele saradnju sa vama.Vi znate dobro da živite ako se dobro organizujete. Emotivno ste u fazi razmišljanja. Da li da pristanete na vezu sa jednim Lavom koji je u ovom trenutku prejak za vas. Ako ste Škorpija ili Ovan u podznaku onda ga sigurno nećete izbeći. Oni koji su braku ili zajednici mogu imati nedelju pomalo tešku emotivno. Neka tuga vas obuzima. Porazgovarajte sa ukućanima, pomoći će vam. Problem sa žuči.

Horoskop za jun 2017.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21.11.) Dobro ste postavili za ovu sedmicu. Znate šta hoćete. Imate sve šanse da se okrenete baš tom poslu o kom maštate. Imate i finansijsku podršku Bika ili Ovna. Slušajte sebe i nećete biti u problemu. Povedite računa o voljenoj osobi. Vaša preterana ambicija može da vas zaslepi i odvoji od iskrene ljubavi. Važno je da ne preterujete. Slobodni Škorpijoni imaju susret sa bivšom ljubavi koja će ih potpuno emotivno protresti. Zdravstveno problemi sa kožom.

STRELAC (22. 11 - 21.12.) Vi volite i cenite svoje napore pa vam se to i vrati u životu posebno kroz novac. Možda ćete biti zaustavljeni kroz zdravlje da ne napredujete ali i tome ima kraj. Kroz ljubav se okrenite vezi sa Blizancima. Možete čak očekivati neko putovanje , pa tamo nekoga da upoznate. Oni koji imaju vezu, žele da uživaju u toj zajednici i biće zadovoljni i kući da ostanu. Ukoliko ste imali napornu predhodnu nedelju onda ćete patiti od bolovi u kičmi.

JARAC (22. 12 - 29. 1) Mars u Raku daje vam snagu i moć. Tako ćete se i ponašati u skladu sa energijom koja vam pripada. Posao koji ćete imati tokom nedelje biće neočekivan kao i veća zarada. Budite spremni na bolje dane koje treba da iskoristite. Emotivno će vam baš ova sreda biti značajna, posebno za one koji su slobodni. Veza sa Blizancima biće od velikog značaja za vašu budućnost. Verujte sebi i svojim emocijama. Zdravlje odlično.

VODOLIJA (20. 1 - 19.2.) Dosta trpite osobe koje su nesposobne da urade bilo šta. Niste tip osobe koja je baš preterano tolerantna ali vaše razumevanje i želja da nekoga posavetujete može da urodi plodom. Novac vam je otežanje od ponedeljka ali od četvrtka je bolja situacija za sticanja finansija. Možete takođe očekivati da zaradite na neki neobičan način… Kroz neku kreativnost, lični izum. Emotivno ste u fazi kada treba da stabilizujete emocije ka jednoj Devici ili Škorpiji. Koga da izaberete, biće žestoko ako ne pokažete pravu emociju. Zdravstveno imate problem sa očima.

RIBE (20. 2 - 19.3.) Mešate posao i emocije. Pokušajte da izbalansirate takav stav. Emotivno razmišljate o osobi koja je bliska vama, vašoj emociji. Mada znate da se ,,izgubite” u tolikoj količini senzacija koje neumete da projektujete u stvarnost. Tu vam je vaš dobri i verni prijatelj Jarac koji zna najbolje šta vam je realno činiti. Skriveni stres zbog jedne Vodolije. Zaljubljeni ste ali ne znate kako da se ponašate. Bićete tokom vikenda u mogućnosti da popravite utisak. Vežbajte što više. Izbacite stres kroz fitness.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Ribe,   Horoskop za jun

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.