Ljubavni horoskop za avgust

Izvor: Press, 01.Avg.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavni horoskop za avgust

OVAN Ulazak Venere u peto polju donosi vam brojne susrete i poznanstva. Ne tako dobra pozicija Marsa stvara pojačanu ljubomoru i strast u odnosima sa partnerom. Pošto će Mars biti u lošem aspktu sa Venerom neki Ovnovi će prekidati veze i odnose, jer će razlike biti nepromostive. U periodu ste kada teško pristajete na kompormise, a imate velika očekivanja u ljubavi.
BIK Mars u sedmom polju zaslužan je što su vam svi odnosi sa osobama koje su vam drage zategnuti, pa imate >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << utisak da ništa ne možete da trpite. Ako ste u braku ili dužoj vezi, voljena osoba ima potrebu da vam namećete šta treba da radite. Sredinom avgusta ćete sve manje moći da trpite partnerovo ponašanje, pa će netrpeljivost biti velika. Jedan Lav može da vam bude izazov, ali i Škorpija, stim što će konflikta biti u narednim nedeljama.
BLIZANCI Merkur u prvom delu meseca boravi u Lavu što vam olakšava donošenje odluka. Pošto je Jupiter u Strelcu mnogi pripadnici vašeg znaka odlučiće se da ozvaniče vezu. Ovo je mesec ljubavnih poruka, dopisivanja ali i suočavanja sa različitim mišljenjima. Bićete prilično nepopustljivi u onom što želite. Ako ste slobodni, u vašem komšiluku ili u blizini nalazi se osoba koja može da vam privuče pažnju.
RAK Mars u petom polju donosi vam pojačane rasprave u ljubavi. Sredinom mesec Mars i Saturn mogu da vam donesu povratak prošlosti. Odnos sa Škorpijom će vam biti izazovan ali ujedno i turbulentan. Ako ste u stalnom odnosu, imaćete uspone i padve zbog pojačane netrpeljivosti. Ovo je mesec u kojem će generalno ljubomora biti izražena u muško- ženskim odnosima. 
LAV Koncentracija planeta u vašem znaku čini vas istrajnim u onome što želite da ostvarite. Dame Lavive imaće partnera koji će ispunjavati njihove prohteve, dok će muškarci Lavovi imati uspeha u osvajanju žena. Ovo je meseca ljubavnih zanosa i izjava na koje nećete ostati imuni. Ako ste u dužem odnosu, partner će insistirati da unapredite vezu ili se venčate.
DEVICA Planete u dvanaestom polju stvaraju vam razne emotivne konfuzije. Niste otvoreni za razgovore o svojim osećanjima, pa će partner imati problem da vas razume. Od sredine meseca većina Devica biće okrenuta ka sebi, što će mnogi svhatiti kao da ste sebični. U ovom mesecu bićete mnogo zahtevniji u svakom smislu i partner će morati da vam ugađa ako misli da se razumete.
VAGA Od sredine meseca mnogi pripadnici vašeg znaka biće otvoreniji za ljubav. Venera u Lavu doneće vam zanimljiva poznanstva preko prijatelja. Takođe, možete da shvatite da osećate nešto više od osobe koja vam je samo prijatelj. Venera i Mars u kvadratu ne najavljuju dobar period za ljubav. Ako ste u dužoj vezi, imaćete češće rasprave i krize.
ŠKORPIJA Dominacija Marsa u vašem znaku vrlo je izazovna za osobe suprotnog pola, ali ujedno donosi i turbulencije. Bićete veoma privlačni za osobe koje vam se dopadaju, ali ćete brzo upadati u konfrontacije i osećati nerazumevanje. Nije dobar meseca za početak  nove emotivne veze već treba da naučite kako da izbalansirate postojeće odnose.
STRELAC Planete u devetom polju ukazuju dase ljubav kod vas nalazi u daljini. To može biti osoba koja je ili na putu ili je neko ko nije iz ovog grada. Mnogim Strelčevima dogodiće se romansa na putovanju. U drugom delu meseca privlačiće vas uspešna osoba koja je uticajnija na poslu od vas. Mars u davanestom polju čini vas nepoverljivim u emotivnom smislu, pa ćete partneru delovati rezervisano.
JARAC Rakovi i Lavovi će vam u ovom mesecu biti veoma privlačni. Mnogi Jarčevi nalaze se u fazi između dva odnosa, pa vam se mnogo toga čini na čekanju. Ako ste u braku ili dužoj vezi, biće izražena ljubomora u odnosima. Generalno svi pripadnici znakova imaju pojačane rasprave u ovom mesecu jer je sklad muško-ženskih odnosa narušen.
VODOLIJA Mnoštvo planeta u sedmom polju uakzuju da se kod vas na ljubavnom planu mnogo toga dešava i sasvim je izvesno da ćete se zaljubiti. Bićete veoma primamljivi za osobe suprotnog pola. Mnogo Vodolije razmišljaće o braku i zajendičkom životu. Ostavljate veoma misteriozan utisak na osobe suprotnog pola. Biće vam privlačni Lavovi i Strelčevi.
RIBE Drugi deo avgusta je značajniji za vas u emotivnom smislu. Upoznaćete mlađu, šarmantnu osobu koja će vam privući pažnju. Takođe, imaćete priliku da upoznate osobe koje su na neki način poznate javnosti. Ribe koje su u dugim vezama imaće utisak da je partner mnogo više koncentrisan na svoje potrebe i da ih je zanemario. 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop - 2. avgust

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Avg.2014

Ovan U vezi ćete provesti predivne trenutke sa voljenom osobom. Partner je maksimalno pažljiv prema vama i trudiće se da vam uljepša svaki trenutak i da bude maksimalno tolerantan. Od prevelike količine energije može se desiti da malo pretjerate u svojoj tvrdoglavosti. Ne može baš uvijek sve...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.