Horoskop za utorak 23.09.2014

Izvor: BKTV News, 23.Sep.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za utorak 23.09.2014


    Ovan
21.03 – 20.04         Radite do iznemoglosti. Preterano se naprežete i precenjujete sebe. Pojavljuje se šansa za napredovanje u poslovnoj hijerarhiji, ali i poboljšanje životnih uslova. Pošto na neugodnosti ne možete da utičete, pomirite se i shvatite da one zavise od viših okolnosti. Zbog njih se ne vredi nervirati.
   
   
    Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> 21.04 – 20.05         Nejasno sagledavate trenutne okolnosti. Ukoliko ste na odmoru, opustite se i ne razmišljajte, ali ako ste u praktičnoj varijanti, zbrka je posledica slabosti organizma, uživanja opijata ili konzumiranja pogrešnih lekova. Osobu suprotnog pola, bilo da je to roditelj, partner ili prijatelj, pogrešno procenjujete.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         U fazi ste zgrtanja para i zakasnelih potraživanja. Funkcionišete isključivo na tom planu i dobro se snalazite. Ukoliko primetite umor, razmislite o krvnoj slici. Planetarni aspekti ukazuju na mogućnost anemije. Obratite pažnju na kvalitet ishrane, ali i izbegavaje nerviranja.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Po glavi vam se motaju razne stvari. Čim nastupi zdravstveni problem, postajete uplašeni. Razlog je samo delimično opravdan, a više je odraz vašeg psihološkog profila. Pošto još nije sezona posla, bar ovu brigu ostavite za sutra.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         U svom ste elementu. Uživate u društvu voljene osobe. Ako ste usamljeni, to vam ni najmanje ne smeta, jer ste zadovoljni sobom. Ego je nahranjen, pa možete mirno da se prepustite događajima. Sve ide kao što ste planirali, posebno na emotivnom planu.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Hteli biste da sve bude pod konac, što je za vas normalno, ali okolini ide na živce. Otuda sukobi i nerviranja. Ukoliko se odmarate, teško možete da se opustite, ali ako radite, perfekcionizam i obraćanje pažnje na sekundarne stvari postaje zaista opterećujuće. Očekujte zadovoljavajući finansijski dobitak.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Za malaksalost i nezadovoljstvo krive su zvezde. One su u nepovoljnim aspektima, ali će problem uskoro biti rešen. Opšte stanje je konfuzno, haotično na svim poljima, a vi teško možete da nešto konkretno preduzmete. Savetuje se pasivnost. Odmarajte se i uzimajte dovoljno tečnosti.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Gde god da se nalazite, bilo bi vam lepše da ste negde drugde. Nikako da se smirite i skrasite. Čeznete za starim vremenima i prijateljima, jer niste dovoljno jaki da se nosite sa trenutnim izazovima. Upravo je nešto krenulo, što obećava optimistički razvoj događaja. Strpite se.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Razmišljate o poslu i poslovnim obavezama. Kao da zapostavljate značajnije privatne probleme. Maksimalno se iscrpljujete, uglavnom van kuće. Karijera je na prvom mestu. Opustite se i uživajte, jer će uskoro nastupiti period koji od vas očekuje puno odgovornosti i novih obaveza, i to prijatnih!
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Pošto vam nedostaje smisao za praktične stvari, nervirate se i živite u svetu mašte. Savetuje se izbegavanje konkretnih poslovnih i finansijskih poteza, jer ćete biti na gubitku. Radite na jačanju nervnog sistema, tako što ćete se pomiriti sa činjenicom da ste sami sebi najjači oslonac.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Okupirani ste novim stvarima i izazovima. Bićete u situaciji kada oštroumnost stupa na scenu i kada vešto uzvraćate na udarce sa strane. Ne funkcionišete u stilu „ko tebe kamenom, ti njega hlebom“. Naprotiv. Dajete jasno svima do znanja ko ste i koliko vredite. Možda ste zato uspešni?
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Pokušavate da sa partnerom nađete zajednički jezik, ali to ide sve teže. Malo je pripadnika znaka, i to viših tipova, koji u vezi s tim nemaju problema. Većina Riba se koprca u želji da bude cenjena od osoba iz najbliže okoline. Uzalud. Podržavaju vas osobe sa strane, a od ukućana slaba vajda!
   
   
 
The post Horoskop za utorak 23.09.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.