Horoskop za utorak 16. 12.2014

Izvor: BKTV News, 16.Dec.2014, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za utorak 16. 12.2014


    Ovan
21.03 – 20.04         Velika uzbuđenja u ljubavi kombinovana uz želju za produženjem vrste – čine vas nervoznim. Problem možete lako rešiti pod uslovom da se okrenete svojim stvaralačkim potencijalima. Među pripadnicima znaka ima mnogo obrazovanih koji nisu u stanju da znanja praktično primene. Stoga su neostvareni.
   
   
    Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> 21.04 – 20.05         Gde god se okrenete, nailazite na zatvorena vrata. Od planeta ne možete ništa posebno očekivati, pa im doskočite. Savetuje se da ništa ne pokušavate, posebno kad su drugi u pitanju, jer ćete biti nervozni. Okrenite se sebi i radu u samoći i uspeh će biti očigledan. Nervozu vešto izbegavate, pa su rezultati vidljivi.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Dan je u znaku interesantnih vesti. Da li ste primetili da volite drugima da držite pridike, kao da ste najpametniji? Ukoliko niste, obratite pažnju na to i pokušajte da se menjate. Ako vam nešto zasmeta, pre nego što počnete da kritikujete, setite se sopstvenih mana. Niste ni vi zlato.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Dan je u znaku partnerskih odnosa. Na pomolu su nova iskustva, a učeći na sopstvenim greškama, profitirate. Pošto mnoge nervira upornost i odlučnost sa vaše strane, neprijateljski su raspoloženi. Svesni sopstevnih potencijala, ne obazirete se na to. Razumevanje jednog Jarca sasvim je dovoljno.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Osećate se iznevereno i duboko razočarano. Čim se očaramo, normalno je i da budemo razočarani. Stoga nastojte da budete realniji u procenama kako ne biste ponavljali slične greške. Ne očekujte od drugih ono što ni sami niste spremni da date. Šetnja je odličan lek za nesanicu. Uzalud nekome nešto dokazujete.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Sa okolinom nalazite zajednički jezik pošto ste sa njom uspeli da se usaglasite. Tačno znate šta i koliko od koga možete dobiti, pa se ne zanosite, već radite po svome. I okolina je upoznata sa vašim željama i nastoji da ih ispoštuje. Očekujte harmoničan dan, jer postupate mudro.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Oko vas su sve same bolesne osobe, pa nije ni čudo što se i vi slično osećate. Ukoliko se izolujete i u domaćoj atmosferi opustite, bićete srećniji i daleko ćete bolje funkcionisati. Postoji li išta lepše od razgaženih papuča, dobre knjige, kupanja u peni… Pošto taj luksuz sebi možete da priuštite, eto rešenja.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Na stvari poslovne prirode lako možete uticati. Sugestivni ste i uz pomoć argumenata relativno dobro funkcionišete. Na emotivnom planu su moguće obmane, ili je problem u vama jer ne umete jasno da sagledate situaciju. Možda vam je proradila sujeta, ili pak blefirate? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Ulažete maksimalnu snagu u poslove i postižete dobre rezultate. Pošto ste rastrzani na više strana, konfuzni i zamišljeni, lako se možete nepažnjom povrediti. Stoga se savetuje oprez u cilju gotovo idealnog funkcionisanja. Držite se Ovna, jer on trenutno najbolje razume vašu narav.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Mnogo muke ni oko čega, ili – tresla se gora, rodio se miš. Iako ulažete maksimalan napor želeći da po svaku cenu prebrodite rizik, rezultati su, barem po vama, jedva vidljivi. Nezadovoljstvo samim sobom nije ništa novo, ali je evidentno da višak energije treba usmeriti na adekvatan način kako biste izbegli nervozu.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Uspešno savladavate prepreke dana, budući da razmišljate unapred. Intuicija vam jasno poručuje šta i kada treba raditi, tako da se shodno unutrašnjem glasu i ponašate. Dokaz da ste u pravu postaje evidentan. Svi pokazatelji govore da ste na pravom putu u rešavanju problema poslovne prirode.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Stidljivi ste jer ste podređeni u emotivnoj vezi. Ribe su po prirodi inferiorne i nesigurne, pa jak partner može samo da potencira ove njihove osobine. Neophodni su im jačina i jasan cilj, koji uglavnom nemaju, ali oslanjajući se na voljenu osobu, pod uslovom da je izbor pravi, čine čuda. U protivnom, moguće su neprijatnosti.
   
   
 
Izvor: krstarica
The post Horoskop za utorak 16. 12.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.