Horoskop za subotu 20.09.2014

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za subotu 20.09.2014


    Ovan
21.03 – 20.04         Pošto je opasnost od toga da sebe precenite u fizičkom smislu velika, budite štedljivi sa ulaganjem napora. Dobro promislite o tome šta je vredno pažnje i zbog čega se vredi žrtvovati. Sve drugorazredne stvari svedite na razumnu meru. Izbegavajte sukobe koliko god je moguće. Samo ćete sebi naneti bol, a ništa nećete rešiti.
   
    >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
    Bik
21.04 – 20.05         Savetuje se krajnji oprez, i to iz više razloga. Opasnost od povreda, agresivnog ponašanja okoline i mnoge druge zamke – danas treba izbegavati. Ukoliko neke stvari znate, biće vam lakše da se koncentrišete i samim tim se ništa loše ne može dogoditi. U protivnom, samo komplikujete život.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Inventivnost i brzo delovanje u određenoj situaciji pomoći ći vam da odlično funkcionišete. Pošto ćete uložiti maksimum mentalne energije u savladavanje problema, moguća je nervoza. Savetuje se da pojačanu intuiciju osluškujete i pravilno je usmeravate. Ne traćite je.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, bićete potišteni i nervozni. Pokušajte da budete svesni lepote svakog trenutka. Prihvatite podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatate ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Pravite planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Svakog čuda – tri dana dosta. Kad vam je dobro, primirite se i očekujete da to stanje večito traje. Pošto je to nemoguće, u fazi ste tihe patnje i potisnutih nezadovoljstava. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Imaginativne snage su u igri, što je dobro za umetnost, život u svetu mašte i ideala, a loše za praktičan život. Ukoliko to znate, izbeći ćete razočaranja i finansijske gubitke. U protivnom – sekiracija, slabi nervi i besparica. Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Ukoliko vam partner ne odgovara, to je bar lako… Pošto događaji zahtevaju toleranciju i puno strpljenja, imajte to u vidu. Strelac je na izvestan način neminovan. Nastojte da izgladite odnose, jer od njega na izvestan način zavisite. Planete nagoveštavaju prijatne trenutke.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Možda je to jedan od razloga zbog čega vas okolina ne razume najbolje? Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške u ponašanju.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Od onog u šta ste dugo ulagali očekivali ste zaradu, koja je, međutim, kasnila. Problem se napokon rešava. Veća količina novca je u igri. Opasnost se može javiti u vidu neugodnosti sa krvnom slikom ili kamenjem u žuči. Oba zdravstvena problema tesno su povezana sa nervnim sistemom. Stoga smirite živce.
   
   
 
The post Horoskop za subotu 20.09.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.