Horoskop za sredu 26.11.2014

Izvor: BKTV News, 26.Nov.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za sredu 26.11.2014



    Ovan
21.03 – 20.04         Idete linijom manjeg otpora. Skloni ste filozofiranju i pričama u prazno. Pošto postupci nemaju efekta, okrenite se nečem novom. Nađite zlatnu sredinu između okupiranosti egzistencijalnim problemima i religioznih preokupacija. Spremite se za vesti iz inostranstva. Osetljivi ste na uticaje sa strane.
   
   
    Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> 21.04 – 20.05         Opasnost vreba u vidu svađa sa kolegama i dokazivanja sopstvene ispravnosti. Pošto vas okolina očigledno ne razume, donosite odluku o tome da se distancirate i bavite isključivo intimnim stvarima. Saznanje o tome da imate na koga da se oslonite, da su vam prijatelji odani – svakome prija. Uspešno savladavate kriznu situaciju na poslu.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Na izvestan način vas očekuje uspeh u svim poslovima koji su u vezi sa javnošću. Partner ispunjava vaša očekivanja, pa ste u relativno harmoničnim odnosima. I pored svega, pokušavate da mu nađete manu. Ako je nema, spremni ste da je izmislite. Usmerite višak energije na kreativne poslove.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         U pozitivnoj ste fazi, uprkos raznim previranjima. Spremni ste za timski rad i druženja, primate kritike i šale na sopstveni račun. Pošto mnoštvo stvari potiskujete, inertni ste, pa su moguće posledice u vidu problema prouzrokovanih preteranim sedenjem. Morate se pod hitno aktivirati i početi da se bavite sportom.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Ljubav, ah, ljubav! Ako se ne budete iskazali na emotivnom planu, ne očajavajte. Okrenite se kreativnom radu, jer su planetarni aspekti povoljni. Zamena teza često pomaže, pa ćete se osetiti ispunjeno i zadovoljno. Valja nahraniti lavovsku sujetu, koje imate na pretek. Dan je dobar i za finansijske malverzacije.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Imate specifične radne metode i osećaj za sklad. Svemu pristupate krajnje pozitivno, pa okolina od vas može mnogo toga da nauči. Udubljujete se i uzvestan problem, rešavajući ga uspešno. Napokon vam pada kamen sa srca kad je sudbina jednog člana porodice u pitanju.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Vodite uspešnu i izuzetno živu korespodenciju. U elementu ste, jer vam svi vidovi komunikacije veoma prijaju. Tu je i ljubav ka raznolikosti i novim poslovnim mogućnostima koja vas takođe čini raspoloženim. Biće svega što želite, para posebno. Novac na specifičan način utiče na vaše raspoloženje.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Uzrok promuklosti može biti previše pričanja, ali i nekontrolisano konzumiranje cigareta. Povedite računa o tome i pokušajte da bar neki svoj porok napustite. Sa okolinom su mogući sukobi zbog vašeg netolerantnog stava. Nervirate se zbog kašnjenja para. Vi ste svoje odradili, pa očekujete novac.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Nervoza, pričljivost, preterivanja i masa drugih problema – mogu se javiti u toku današnjeg dana. Sve što je loše ima i dobru stranu, pa se u konkretnom slučaju možete nadati uspešnom poslu, entuzijazmu, brzoj replici i talentu za pisanje. Od druženja sa Devicama i Blizancima svi imate koristi.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Na trenutna razmišljanja utiču drugi, pa otuda povodljivost i prijemljivost za tuđe misli. U fazi ste pravljenja planova, ali niste spremni da ih sprovedete u delo. Više filozofirate nego što radite. Partner vam zbog toga prigovara, ali mu ne verujete. Morate biti svesni ozbiljnosti situacije i preći sa reči na dela.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Prijaju vam zabave. Na ozbiljne stvari gledate sa izvesnom dozom humora. Javlja se želja za vođenjem ljubavi u kombinaciji sa kretaivnim radom. Pokušajte da sve to objedinite. Mlađim pripadnicima znaka to polazi za rukom, dok stariji „prebacuju loptu“ na partnera. Originalnost i samostalnost su naglašene.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Uzdržani ste i štedljivi iznad svih očekivanja. Možda u izvesnoj prilici treba da se mašite džepa i nešto platite. Prijatelji su primetili da imate problema u vezi s tim, pa očekuju korekciju ponašanja. Ukoliko se ne izborite sa ovom osobinom, nemojte se začuditi ako okolina počne da vas izbegava.
   
   
 
The post Horoskop za sredu 26.11.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.