Horoskop za sredu 24.09.2014

Izvor: BKTV News, 24.Sep.2014, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za sredu 24.09.2014

    Ovan
21.03 – 20.04         Voljenu osobu privlači činjenica da se kod vas ništa ne zna. Na momente ste blagi i meki kao pamuk, da biste potom zbog najmanje sitnice odreagovali ljubomornim scenama. Trenutno ste u negativnoj fazi. Razmišljanja su crna, partnerovi nedostaci vas izluđuju. Stanje je prolazno. Strelac je dobitna kombinacija.
   
   
    Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> 21.04 – 20.05         U čudnoj ste konfuziji. Ne pokušavajte da preduzmete nešto kako bi ona nestala, jer ćete učiniti još gore. Mogući su finansijski gubici, emotivna nezadovoljstva i bolesti vezane za sakupljanje tečnosti u organizmu; ima i razloga za nesanicu. Opametite se! Ne krivite druge za soptvene slabosti.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Na okolinu delujete magnetski privlačno. Prava ste zavodnica, ili barem to pokušavate da budete. Niste zadovoljni razvojem ljubavnih, odnosno bračnih odnosa. Sukobi sa suprotnim polom imaju dublje korene. Potiču još iz detinjstva. Ukoliko primetite da nešto ne štima, okrenite se pametnijim stvarima.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Rakovi vredno rade, temeljni su i ozbiljni. Problem se javlja u vidu sitničavosti i želje za perfekcijom u stvarima do kojih im je stalo. A stalo im je do mnogo čega. Vraća vam se sigurnost i podrška, tako da imate lepo mišljenje o sebi – razlog više da vladate situacijom.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Sklonost ka prehladama izazvanim virusima izraženija je nego obično, pa se čuvajte. Možda je to uzrok vaše malaksalosti? Svi postupci su u skladu sa trenutnim stanjem. Svađe, uvrede i razmirice – samo su ventil za izbacivanje nagomilane napetosti prouzrokovane lošim zdravstvenim stanjem. Pokušajte da izbegnete provokativne situacije.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Situacija zahteva ozbiljnost i dobru koncentraciju, a toga imate na pretek. Iako ćete uraditi sve što je u vašoj moći, čak i više od toga, ipak niste zadovoljni. Intuitivno osećate da se neko do koga vam je stalo ponaša neiskreno, pa zbog toga patite. Pokušajte da se ne opterećujete.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Savetuje se pasivan odmor. Druženja nisu idealno rešenje, jer niste dobri ni sebi, ni drugima. Razmislite o tome koliko ste poslednjih dana bili posvećeni sebi, a koliko ste brinuli tuđu brigu? Vi ste osoba koja se nesebično daje, ali teško možete očekivati da vam drugi uzvrate istom merom.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Potrudite se da nađete unutarnji mir. Ne očekujte od drugih da ispunjavaju vaše želje i čitaju vaše misli. Niste zadovoljni, ali šta ste konkretno preduzeli da rešite problem? Za sada samo premotavate film i pokušavate da uvidite šta bi bilo kad bi bilo. Jarac vas sputava.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         U očekivanju ste prijatnih i izbudljivih događaja. Planirate putovanje od kog mnogo očekujete. Dosta ste bili poslovno i privatno angažovani, pa vam odmor prija. Ušli ste u povoljniji period, praćen konkretnim uspesima. Zastoji su postali prošlost.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Umetničke sklonosti su izražene, tako da u svemu vidite lepotu. Ono što ne prija vašim čulima nastojite i da ne primetite. Svi današnji postupci su na mestu, a vi ste više nego zadovoljni. Na momenat vam blesne misao o tome kako je put do sreće jednostavan. Pokušajte da ga se setite kada stvari krenu nizbrdo.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Neplanirani događaji mogu da vam odvuku misli od bolesti i drugih problema. Upravo danas će neko ko ume da vas relaksira uspeti nešto da predloži, što će vam zagolicati maštu i naterati vas da razmišljate u konstruktivnom smeru. Ukoliko planirate prodaju nekretnine, kucnuo je čas.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         I dalje se koprcate. Nasukali ste se na obalu, pa pokušavate nekako da se vratite u vodu. Dok to činite, razmišljajte o sopstvenim greškama. Pokušajte da nešto u sebi izmenite. Malo je pravih pripadnika znaka – filozofa i mislilaca – koji znaju šta hoće. Većina Riba luta i ponavlja greške.
   
 
Izvor: Krstarica
The post Horoskop za sredu 24.09.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Strelac

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Horoskop za četvrtak 25.09.2014

Izvor: BKTV News, 25.Sep.2014, 01:28

.     Ovan. 21.03 – 20.04         Prolazite kroz poznatu duševnu krizu. Osećate se bolesno i usamljeno. Najverovatnije je da bolesni i usamljeni zaista i jeste, ali šta ste učinili da sprečite da do toga dođe? Pošto želite sve sad i odmah,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.