Horoskop za prvi dan proleća

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Mar.2017, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za prvi dan proleća

Foto: Pixabay OVAN Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa. Ne želite da Vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom. Sugestija: Prijaće Vam veća kolicina tečnosti i vitamina u ishrani. BIK Imate pozitivan stav i optimističku >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju, svaki podsticaj u Vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem. Emotivne slutnje mogu da Vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore. Sugestija: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i boravak u prirodi. BLIZANCI Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji Vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima. Novi emotivni izazovi mogu lako da Vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma, ponekad donose novi problem. Sugestija: Izbegavajte konfliktne i stresne situacije.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 21. mart

Izvor: OkRadio.rs, 21.Mar.2017, 09:11

Pred vama je horoskop za utorak 21. mart. Sa srećom. OVAN Neko ne ispunjava Vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali Vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju. Izbegavajte...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.