Horoskop za ponedeljak 23. maj

Izvor: Press, 23.Maj.2016, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za ponedeljak 23. maj

Dnevni horoskop.
Foto;zena.blic.rs
Ovan - 21. 3. - 20. 4.
Posao: Očekuju vas srećne okolnosti. Samo donosite racionalne a ne emotivne odluke. Problem je što će vam danas intuicija zakazati. Možete da se ponašate ravnodušno. 
Ljubav: Danas ste nešto pasivnije. Samim tim slobodnim pripadnicama znaka se neće dešavati neke spektakularne novine. Zauzete imaju potrebu za pričom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sa partnerom. Samo izbegavajte temu finansija i nekretnina
Zdravlje: Dobro.


Bik - 21. 4. - 21. 5.
Posao: Opterećuje vas nekak papirologija ili kontakt koji trebate da napravite. Izvesne novine su na pomolu ali se danas nešto prolongira. Oslonite se na savet ili pomoć prijatelja. 
Ljubav: Tokom prepodneva mislite o partneru ili potencijalnom partneru. Niste sigurne u kontekst nekih postupaka ili izgovorenih reči. Nemojte mnogo da mozgate - stvari su onakvim kakve vam ih je predstavio. 
Zdravlje: Povedite računa o kičmi.


Blizanci - 22. 5. - 21. 6.
Posao: Dolazi do nekih manjih pomeranja u projektima na kojima ste angažovani. Još uvek vam fali konretan taj osećaj ispunjenosti. Savetuje vam se saradnja sa starijim ili iskusnijim osobama.
Ljubav: Slobodne pripadnice znaka i dlje deluju kao ledene kraljice suprotnompolu. Danas mislite o nekome ko nije pored vas, ili je čak u drugom mestu. Zauzete prihvataju dominantan odnos partnera. Možete se posvađati oko dece, u slučaju da ih imate. 
Zdravlje: Dobro.


Rak - 22. 6. - 22. 7.
Posao: Kod većine pripadnica znaka postoji potencijal da će se finansije popraviti. Bilo kroz dodatni posao ili neku povišicu. Osećate se iscrpljeno ali se u vama budi optimizam. 
Ljubav: Danas razmišljate o nekim prošlim vremenima. Nema potrebe da se borite sa strahovima iz prošlosti pošto će vam se vrlo brzo pojaviti osoba koja će vas oboriti snogu. Zauzete pripadnice znaka se mogu suočiti sa problemom iz prošlosti u komunikaciji sa partnerom. Danas ćete svakako nešto rešiti. 
Zdravlje: Prolazna glavobolja.


Lav - 23. 7. - 23. 8.
Posao: Vaša energija i dalje raste. Pritisnite ljude od kojih vam nešto zavisi, ali postavite granicu. Budite taktične. 
Ljubav: Kog god da ste emotivnog statusa, danas vam sledi interesantno poznansvo. Sasvim sigurno će vas neko šarmirati. Ipak, osoba čija vam pažnja prija je infantilna. Dobro ćete razmisliti šta vam je dalje činiti. Zauzete pripadnice znaka će pričati sa partnerom o temama koje su vezane za dom i porodicu. 
Zdravlje: Mogući su vam problemi sa želucem.


Devica - 24. 8. - 23. 9.
Posao: Počeli ste da realizujete neke ideje koje imaju perspektivu da vas profesionalno ispune. Tokom čitavog dana ćete imati interesantno društvo. 
Ljubav: Svojim originalnim stavovima ćete privlačiti pažnju suprotnog pola. Poznati ste po tome da sve mora da bude na svom mestu, pa će se one koje su nezadovoljne svojim fizičkim izgledom pozabaviti i time tokom popodneva. Zauzete pripadnice znaka mogu da očekuju podršku partnera u nečemu što su naumile. 
Zdravlje: Dobro.


Vaga - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Neke stvari koje danas očekujete mogu da kasne. Nemojte da vas to brine i budite fleksibilni. I sami trebate da se pozabavite nekim obavezama koje ste odlagali. 
Ljubav: Niste potpuno sigurni šta da mislite o osvom emotivnom životu kog god da ste statusa. Slobodne nisu zainteresovane za flert. Zauzete žele prostor za sebe. Prijaće vam da sredite misli i opustite se. 
Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.


Škorpija - 24. 9. - 23. 10.
Posao: Tokom prepodneva vas očekuje haotičnija situacija na radnom mestu. Vama fali samopouzdanja u pristupu saradicima. Tokom popodneva se stvari poboljšavaju. 
Ljubav: Nakon dana u kojima ste se osećali nekako prazno, danas se pokrećete. Zauzete će živnuti u odnosu i dati inicijativu. Partner je verovatno nešto stalno prigovarao tokom vikenda. Slobodne mogu da upoznaju nekoga preko prijatelja. U narednim danima ćete produbiti taj odnos.
Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.


Strelac - 23. 11. - 21. 12.
Posao: Idealan vam je dan da nešto privedete kraju. Samim tim ćete i napraviti mogućnost da nešto novo pokrenete. Značiće vam jedan kontakt koji pravite ili obnavljate tokom popodneva.
Ljubav: Emotivnije ste nego obično. Teško obuzdavate ono što osećate, naročito tokom večeri. Savet je da dan provedete van kuće i u većem društvu da biste razbilemonotonju. Zauzete će i gušiti ljubomora partnera ili neka zapitkivanja. Slobodne mogu da upoznaju nekoga upravo na tim druženjima.
Zdravlje: Osetljivi su vam respiratorni organi.


Jarac - 21. 12. - 21. 1.
Posao: Imate potrebu da se konfrontirate, naročito osobama koje su vam autoriteti. Vaše odlične i originalne ideje možda danas neće biti shvaćene. Okrenite se društvu istomišljenika. 
Ljubav: Potreban vam je osećaj slobode. Zauzete ćetu malo teže napraviti balans. Trebate da nađete načina da izađete iz začaranog kruga. Slobodne pre kontaktiraju preko telefona sa nekim ko im je simpatičan. Teško da će danas doći do susreta.
Zdravlje: Dobro.


Vodolija - 21. 1. - 19. 2.
Posao: Analizirate neka protekla dešavanja. Bilo da je u pitanju neki odnos ili projekat. Ipak imate tendenciju da budete suviše stroge. Povedite računa o troškovima i organizujte se bolje na radnom mestu.
Ljubav: Kojeg god da ste statusa, danas ne primećujete pažnju koja vam dolazi od muškaraca. Vi vrtite neki svoj film u glavi i ne obazirete se. Shodno tome - današnji dan vam neće doneti neke bitne promene.
Zdravlje: Smanjite slatkiše.


Ribe - 20. 2. - 20. 3.
Posao: Za sada samo planirate i pričate o nečemu što priželjkujete. Spontano možete da pokrenete nešto sa jednim prijateljem što će se ispostaviti kao dobro za oboje. Srećne okolnosti su vam vezane za finansije.
Ljubav: U emotivnom delu partner ili potencijalni partner ima većeg uticaja na dalja dešavanja. Vama je potrebna podrška ali kao Lavica teško da ćete je tražiti. Nemate razloga da se šepurite i hvalite - samo budite iskrene i ono što u suštini jeste. Bez teatralnosti!
Zdravlje: Sklone ste prehladama.


 
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nedeljni horoskop

Izvor: Vesti-online.com, 23.Maj.2016

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 23. do 29. maja 2016. godine...OVAN (21. 3. - 20. 4.)..POSAO: Početkom nedelje je moguć previd zbog koga ćete se narednih dana mučiti i dodatno truditi kako biste sanirali posledice. Zadovoljstvo vas očekuje tek kada vam budu stigle vesti o pozitivnom ishodu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.