Horoskop za cetvrtak 27.11.2014

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2014, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za cetvrtak 27.11.2014



    Ovan
21.03 – 20.04         Pošto ste shvatili da se od mudrovanja ne živi, krećete u akciju. Kod vas se sve dešava munjevito, pa je takva i današnja odluka. Sa Vodolijama ostvarujete dobru saradnju na svim poljima, pod uslovom da ne pomešate lončiće i da poštujete pravila igre. Budite oprezni, kako biste izbegli povrede.
   
   
    Bik
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << /> 21.04 – 20.05         Bikovima prija druženje sa umetnicima, jer i sami poseduju talenat. Kroz razgovor sa ljudima koji se bave umetnošću oni razmišljaju o tome kako da ispolje svoje snažne inspirativne mogućnosti. Dan je odličan i za ljubav, pa pokušajte sve to da ukomponujete. Trenutno vam Lavovi odgovaraju više od Škorpija.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Okupiraju vas poslovi. Dan je povoljan za sklapanje ugovora i razmišljanja o tome. Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevara. Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Književnost je na prvom mestu. Strelci su dobitna kombinacija.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Dobro se osećate. Doduše, raspoloženje je promenljivo, ali to je za vas normalna stvar. Smetaju vam osobe koje nisu u stanju da procene vaše realne mogućnosti, a vi niste dovoljno otvoreni da biste o njima sami govorili. Podrška, makar i na rečima, svakome prija, a na podršku druge vrste niste ni navikli.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Smisao za formu je jak, ali to ne znači da treba da budete formalista. Partneru nalazite mnoštvo mana, jer ste došli do saznanja o tome da on definitivno u vašem životu svira drugu violinu. Potrebno vam je nešto jače što može da vas ponese, recimo Bik. Stoga krenite u lov, možda ga i ulovite. Ako ne njega, tu je Škorpija.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         U društvu pokušavate da dokažete ispravnost svojih gledišta, ali vas okolina ne shvata. Misle da ste uobraženi. Ukoliko neko želi da Vas razume, mora svojski da se potrudi. Problem ovoga puta nije u vama. Ljudi oko vas nisu u stanju da prate dinamiku mentalnog sklopa Device. Jedino Blizancima i Strelcima to polazi za rukom.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Vage se bave onim za šta imaju najviše smisla, a to je umetnost. Ukoliko niste aktivni, barem pasivno uživate u tuđim kreacijama. Razapeli ste se na više strana, ali sve uspevate da objedinite. Imate vremena i za druženja, ljubavna posebno. Odgovara vam onaj astrološki znak koji se trenutno mota oko vas.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Da li ste primetili da često mislite kako ste najpametniji. Niste ni svesni koliko okolini smeta vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo. Te mane morate pod hitno nekako savladati, jer u protivnom mogu da trpe ne samo prijateljstvo već i ljubav i brak. Partner se već sprema da „ide da baci đubre“. Možda se neće vratiti.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Iako vam prija samoća, jer samo tako možete da se iskažete, nalazite načina da sebi udovoljite. Bavite se stvarima koje volite. Omiljena knjiga ponovo vam privlači pažnju, a i komunikacija putem Interneta predstavlja način da iz sebe izvučete maksimum. Telefonski poziv Blizanca totalno će vas razoružati.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Za ograničenja imate opravdanje. Pošto je zdravstvena situacija loša, uzrok neraspoloženja i grešaka potražite u njoj. Savetuje se odmor i pasivno komuniciranje u vidu vođenja prepiske. Metabolizam je loš, skupljanje tečnosti u organizmu veliko, pa otuda i osećaj tromosti. Izbegavajte skandale.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Iako situcija zahteva proveru nerava, uspešno je prevazilazite. Brzopleto donosite odluke, munjevito dejstvujete, ali brzina razvoja događaja odgovara Vašem temperamentu. Ukoliko se družite sa Ovnom, šanse da prebrodite krizu postaju veće. Kad se udruže vatra i vazduh, izbija požar strasti.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Pošto sve činite kako biste pokvarili odnose sa voljenim bićem, nije ni čudi što imate ljubavne jade. Zastranjivanja i razočaranja imaju uzrok, a on se nalazi upravo u vašoj prirodi. Niste spremni za kompromise, za promene još manje. Pa kad je tako, idite na usamljeno ostrvo. Možda vam robinzonski stil života više odgovara?
   
   
 
 
Izvor:krstarica
The post Horoskop za cetvrtak 27.11.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.