Horoskop za četvrtak 24.07.2014

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2014, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za četvrtak 24.07.2014

   Ovan
21.03 – 20.04        Bez obzira na to što se neke stvari odvijaju sporije nego što ste planirali, zadovoljni ste. Radite svoj posao i gledate svoj život. Sa partnerom ste u relativno dobrim odnosima, pa se sami sebi čudite kako to da vam je sve ravno. Morate biti strpljivi i pokušati da ovo stanje maksimalno produžite.
   
   
   Bik
21.04 – 20.05 >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<        Možete očekivati uspeh praćen većim finansijskim dobitkom. Aktivno se uključujete u umetnički život. Uživaćete u lepim i skupocenim stvarima. Imaćete uticaja na okolinu, posebno na nekog od kog možete imati koristi. Iznenadni izlivi strasti prema voljenoj osobi dovešće do blage i slatke uznemirenosti.
   
   
   Blizanci
21.05 – 20.06        Pošto dobro funkcionišete, savetuje se konkretna akcija. Više vam odgovara da pričate i pretresate svoje ljubavne jade, kojih zapravo i nema, nego da iz posla izvučete ono što vam je najpotrebnije – novac. Neka vas ne iznenadi nečija pismena izjava ljubavi. Ili možda to želite da učinite vi?
   
   
   Rak
21.06 – 20.07        Sentimentalno ste raspoloženi, imate želju da svima pomognete. Pokušajte ipak, s obzirom na to da se previše uživljavate u tuđe probleme, da napravite distancu. Možda bi vam ona pomogla da ojačate imunitet, jer je okolina na indirektan način odgovorna za vaše zdravlje.
   
   
   Lav
21.07 – 21.08        Situacija se menja ne samo iz dana u dan već i iz sata u sat. Trenutno ste ozareni i optimistički orijentisani. Počinjete da nazirete izlaz iz mraka. Muški pripadnici ovog fatalnog znaka kreću u osvajačke poduhvate. Ko se sa vama uhvati u koštac – teško njemu. Opustite se i uživajte.
   
   
   Devica
22.08 – 22.09        Krećete u akciju. Mnogi bi očekivali da se to odnosi na posao, ali ni slučajno. Poput Kazanove, krećete u ljubavno-osvajačke pohode. Do te mere vas je neko zaintrigirao da ste zaboravili na svoju pripadnost ovom analitičnom znaku. Počeli ste da gubite ne samo tlo pod nogama već i kriterijume.
   
   
   Vaga
23.09 – 22.10        Situacija u kojoj ste pomalo se iskomlikovala da vam nikako ne polazi za rukom da joj se prilagodite. Pošto bi, po pravilu, trebalo da budete fleksibilni, a niste, snosićete posledice. Ko vam je kriv kad astrološki treba da predstavljate diplomatičnost. Ona vam definitivno nedostaje.
   
   
   Škorpija
23.10 – 22.11        Pokušavate da se emotivno sredite, ali vam to očigledno teško polazi za rukom. Morate shvatiti situaciju i uzeti u obzir sve okolnosti. Samo tako ćete moći da izbegnete neurotične postupke kombinovane sa agresijom. Urazumite se – nije momenat za ljubavna raščišćavanja.
   
   
   Strelac
23.11 – 20.12        Okrenuti ste lepim stvarima, ljubavi i umetničkim događajima. Iako je sreća kratkog veka, biće slatka. Osetićete veliko zadovoljstvo. Vraća vam se samopouzdanje i na poslovnom planu. Privatnici sklapaju fantastične ugovore, a ostali imaju šanse da zarade novac. Obilje ugodnosti.
   
   
   Jarac
21.12 – 19.01        Nalazite se u prilici da kreirate događaje, pa ćete se shodno tome kakav ste stvaralac i osećati. Niste svesni toga da ste u fantastičnoj situaciji i da na neprijatne događaje možete da utičete snagom volje. Ako ništa drugo, makar se od njih distancirajte i okrenite se negovanju duhovnog bića.
   
   
   Vodolija
20.01 – 18.02        Sukobi sa okolinom i promenljivo raspoloženje događaju se upravo zato što vam je novac potreban, a trenutno ga nemate. Zbog bolova u stomaku, obratite pažnju na ishranu. Pošto su sistemi vrednosti donekle poremećeni, možete lako nasesti na sitne provokacije. Šetnja bi vam prijala.
   
   
   Ribe
19.02 – 20.03        Mogući su problemi sa spavanjem i preosetljivost kombinovana sa besparicom. Kad bolje razmislite, imate osećaj da su sve slavine presušile. Ne vidite izlaz. Ne očajavajte, jer će uzrok nezadovoljstva iznenada nestati. Kod vas se dešavaju sve same misterije, pa morate u njih i verovati.
   
 
Izvor: Krstarica
The post Horoskop za četvrtak 24.07.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Horoskop za petak 25.07.2014

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2014, 09:01

    Ovan 21.03 – 20.04        Uspeh je neminovan, ali morate se malčice pomučiti. Čim to shvatite, biće vam lakše. Ne budite, kako to umete, nestrpljivi. Situacija zahteva više fleksibilnosti, a manje nerviranja. Ishod će biti krajnje povoljan. Ljubavna...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.