Horoskop za cetvrtak 20.11.2014

Izvor: BKTV News, 20.Nov.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za cetvrtak 20.11.2014



    Ovan
21.03 – 20.04         Vodolija vam na sebi svojstven način pomaže da se dobro osećate. Podržava vas u nekim idejama i pomaže u njihovoj realizaciji. Pošto ste sa njom u više nego prijateljskoj šemi, ne dozvolite da je agresivno ponašanje koje povremeno ispoljavate osujeti u daljim dobročinstvima. Što je mnogo – mnogo je, pa i od vas.
   
    >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
    Bik
21.04 – 20.05         Pokušajte da ostanete što duže u ovom stanju, za koje je karakteristično prisustvo optimizma i želje da delite sve sa drugima. Nagli strastveni izlivi osećanja čine da zaboravljate na nesuglasice sa voljenom osobom. Na trenutak shvatate da je ljubomora neosnovana. Očekuje vas druženje sa istomišljenicima.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Kad biste samo malo manje pričali i pretvarali se? Ali to je sve u skladu sa vašom blizanačkom prirodom – jedno govori, drugo misli, a treće radi. Okolina je sa ovim upoznata, pa neke vaše konstatacije tumači na adekvatan način. Nepoznate osobe su razočarane, jer vas shvataju bukvalno. Njihov problem.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Rakovi i Vodolije su idealna kombinacija. Nekonvencionalnost osoba uranskog tipa savršeno vam odgovara, bar danas. Prosto uživate ne samo u njihovom društvu već i u načinu na koji oni razmišljaju. Na njihovom primeru se učite. Povedite računa o imunitetu.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Javlja se želja za izdvajanjem iz okruženja, jer se u društvu osećate inferiorno i sputano. Jedinu utehu mogu vam pružiti istinski mudre starije osobe koje svojim savetima ne vrše atak na vašu sujetu. Na sve strane su evidentna ograničenja, koja se posebno odnose na familiju.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Pokušavate da dok pričate jedno, a misite drugo, prikrijete poslovne poteze. Plašite se konkurencije, budući da ste pronašli način kako da sa minimalnim naporom ostvarite dobru zaradu. Živite u svetu mašte, što je u trenutnoj situaciji dobro za Device umetničke duše. Inspiracija je naglašena.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Prija vam društvo osoba sa kojima imate nešto zajedničko. Pošto ste uspeli da prevaziđete emotivne barijere, postali šarmantni, neodoljivi i neponovljivi, partner je lud za vama. Eto načina kako da ga definitivno pridobijete. Problem je u tome što niste uvek u sličnom raspoloženju, a da glumite ne umete.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         Ostvarujete ono što ste zamislili, pod uslovom da vas velika sreća ne osujeti. Kao što vidite, aspekti sreće mogu delovati pogubno, jer donose lenjost i sklonost ka uživanjima. Pošto je linija ugrožena, savetuje se dijeta kombinovana sa fizičkim aktivnostima. Partner je zaslužan za rešenje gorućeg problema.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Povedite računa o tome šta pričate i sa kim se družite. Neki vaši postupci mogu dovesti do ozbiljnih problema, ali ih samo razumnim ponašanjem možete otkloniti. Sve sumnjive poslove i osobe eliminišite, jer nisu vredni truda; donose više štete nego koristi. Uspeh leži u pravim vrednostima. Otkrijte ih!
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Iako ste osetljiviji nego što pokazujete, uspećete da izvesnu situaciju shvatite realno i da se ne nervirate. Ukoliko ste želeli da do nečega dođete, pa vam nije pošlo za rukom, sagledaćete stvari iz raznih uglova i shvatiti da je tako moralo biti. Ne možete ni na koga da se ljutite, jer za to nemate opravdanja.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Pred vama je uspešan dan u svakom pogledu. Doduše, saradnici pokušavaju da miniraju stvari, ali vi se ne date. Uspećete da ostvarite sve što ste zamislili, i to uz podršku osoba rođenih u znaku Strelca i Raka. Pokušajte da se na njih ugledate, te da od njih prihvatite neke savete; biće i te kako korisni.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Planete su zaslužne za to što se osećate sjajno. Nude vam se mnoge šanse za poslovni napredak, pa ne dozvolite da ih iskonstruisani strahovi i kompleksi osujete. Povoljno će proći one Ribe koje su prevazišle sopstvene slabosti. Pred njima je veliko priznanje, uspeh i novčani dobitak.
   
 
Izvor:Krstarica    
 
The post Horoskop za cetvrtak 20.11.2014 appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.