Horoskop za četvrtak 18.09.2014.

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2014, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horoskop za četvrtak 18.09.2014.


    Ovan
21.03 – 20.04         Sve aktivnosti danas tapkaju u mestu. Nadali ste se razrešenju problema, ali uzalud. Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš. Okrenite se porodici: voljenoj osobi, deci, unucima, roditeljima i nadajte se promeni nabolje.
   
   
    Bik
21.04 – 20.05     >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<     Osećate potrebu da izrazite ljubav, ali na indirektan način. Pošto ste prethodnih dana mnoge mostove pokidali, to će ići teško. Važno je da želite da izgladite odnose, pa ćete i uspeti, jer kad nešto naumite – nema prepreka. Ne dozvolite da vas obuzmu lenjost i apatija. Treba ih izbegavati.
   
   
    Blizanci
21.05 – 20.06         Dan je idealan za komunikaciju, upravo onakav kakav samo možete poželeti. Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi. Pokušavate da izgladite sukob sa izvesnom osobom, svesni da ste prenaglili. Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli.
   
   
    Rak
21.06 – 20.07         Puni ste elana. Jurite sto na sat, u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom, ali i periodi kao što je ovaj, kada jednostavno i lako postižete rezultate. Latite se svega. Završite zaostale poslove i obaveze.
   
   
    Lav
21.07 – 21.08         Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat. Naporno se borite, pošto volite da se mučite. Nemojte se kasnije žaliti ukoliko se preforsirate i precenite svoje mogućnosti. Nervni sistem je na udaru.
   
   
    Devica
22.08 – 22.09         Bilo gde da se nalazite, odlično se osećate. U elementu ste. Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali. Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.
   
   
    Vaga
23.09 – 22.10         Uspešan dan. Za divno raspoloženje morate da zahvalite unutrašnjoj harmoniji i saznanju da vas neko od ukućana podržava u akcijama. Na misteriozan način savladavate problem finansijske prirode. Kad bolje razmislite, videćete da ste uzalud bili neurotični i nervirali se bez potrebe.
   
   
    Škorpija
23.10 – 22.11         U prvom planu su uzbuđenja na planu ljubavi i seksa. Izbegavajte ekscesne situacije, jer lako može doći do prekida ionako klimave veze. Budite diplomata, popuštajte kad god to okolnosti nalažu. Samo tako ćete spasti bračno-partnerske odnose. Osoba pored vas ponekad smeta, ali bez nje i ne možete.
   
   
    Strelac
23.11 – 20.12         Partner vas izluđuje, jer je vaša prava suprotnost. On se trudi da ugodi, ali uzalud. Što on više ulaže napor, to ste više svesni da čini pogrešne stvari. Mnogi Strelci nisu imali sreće da upoznaju srodnu dušu. Tešite se, jer se sutra situacija menja u vašu korist. Bar ćete biti imuni na partnerove ispade.
   
   
    Jarac
21.12 – 19.01         Prija vam samoća, i to zbog naglašenih umetničkih poriva. Postali ste svesni problema u kontaktima sa okolinom, timskom radu i svemu što se odnosi na saradnike. Razmišljate o razočaranju u nekoga kome ste verovali. Želite da prekinete vezu. U nju ste uleteli prilično nepromišljeno.
   
   
    Vodolija
20.01 – 18.02         Lepi trenuci brzo su prošli, pa morate da se suočite sa sopstvenim slabostima. Nije lako, ali zato imate prijatelje koji će vas podržati i oraspoložiti. Pozovite ih u posetu ili popričajte sa njima telefonom. Malo šale će vam razgaliti dušu i popraviti raspoloženje. Ribe izbegavajte, a s Jarcima se što više družite.
   
   
    Ribe
19.02 – 20.03         Većina pripadnika znaka mora da savlada šokove novog doba. Što pre to učinite, biće bolje za vas. Dok sedite i meditirate, vreme prolazi, a problemi rastu. Ovako više ne ide. Pokrenite se, jasno odlučite šta želite i krenite napokon nešto da radite. Ne mučite više sebe.
   
   
 
 
Izvor: Krstarica
The post Horoskop za četvrtak 18.09.2014. appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.