Dnevni horoskop za 7. maj 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 06.Maj.2016, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 7. maj 2016. godine

Ovan raspoložen, Bik gubi novac, Blizanci se oslanjaju na Lava, Rak i Vodolija odlično sarađuju, Devica dobro zarađuje, Vaga rastrzana, Škorpiju očekuje prijatno iznenađenje, Strelac stabilan, Jarac napreduje na poslu, a Ribe se okreću konkretnim stvarima. Ovo je današnji horoskop za danas 07.05.2016. godine.
OVAN Posao: Možda ne uviđate trenutnu situaciju koja nije u vašu korist. Morate da se promrdate u vezi novih poslovnih aktivnosti, koje vam predstavljaju odličnu satisfakciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u finansijskom smislu. Bićete u odličnom raspoloženju bez većeg zadržavanja na starim segmentima.
Ljubav: Morate da razumete drugu stranu, jer povremeno se možete uhvatiti u koštac sa trenutnim partnerom koji vam donosi mnogo bolje emotivno dešavanje za neko vreme.
Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak.
BIK Posao: Povremene novčane oscilacije su ovaj put u većem gubitku. Poželeli ste više da investirate i da se družite sa uspešnim klijentima. Morate da budete svesni situacije u kojoj se trenutno nalazite, jer možete mnogo toga da postignete za kraće vreme.
Ljubav: Povremene emotivne promene su ovaj put na vašoj dobitnoj kombinaciji. Bićete malo u drugom fazonu kada su emocije u pitanju.
Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom.
pixabay.com BLIZANCI Posao: Ne otkrivajte svoje poslovne poteze bez većeg razloga, jer neko može da ih preuzme od vaših saradnika. Imate dovoljno dobre aspekte za nešto više, ali samo ukoliko vi to želite. Niste sami u poslovnoj priči, koja vam se pruža u narednom periodu.
Ljubav: Jedan Lav je neko ko vam imponuje i možete da se oslonite kroz neko vreme na ovu osobu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se povučete iz ove priče bar neko vreme.
Zdravlje: Problem sa disjnim organima.
RAK Posao: Ukoliko budete sarađivali sa jednom Vodolijom neće izostati dugotrajna poslovna prilika. Morate da shvatitze da sami nećete moći da uspete, koliko se očekuje da se prilagođavate datoj situaciji, koja vam se pruža. Bićete čak i inovativni.
Ljubav: Imate motiv da se dobro zabavite i počnete da donosite odluke oko zajedničkog života, koji vam se nudi sa osobom, koja je sa vama već duže vreme u vezi.
Zdravlje: Isuviše ste osetljivi na nečiju kritiku.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 7. 5. 2016.

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Maj.2016, 12:02

Saznajte šta vam zvijezde savjetuju za subotu, 7. maj.. OVAN POSAO: Trebali biste da imate na umu da vam danas neće ništa ići sasvim lako i jednostavno. Naoružajte se energijom i strpljenjem.LJUBAV: Prijaće vam da današnji dan provedete sami i slobodni bez bilo čijeg miješanja. Partner možda...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.