Dnevni horoskop za 3. februar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 02.Feb.2016, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 3. februar 2016. godine

Ovan traži dlaku u jajetu, Bik nemaran, Blizanci razapeti, kod Raka komplikovano, Lavovi, biće i boljih dana, Devica u prošlosti, Vaga okreće novi list, Škorpije bez podrške, Strelac uspešan i spokojan, Jarac osvaja slobodu, Vodolija reciklira stare ideje, a Ribe ginu za posao.  Ovo je horoskop za danas, 03.02.2016.
OVAN Posao: Imate malo lošiji stav prema saradnicima i toga i niste baš svesni u velikoj meri. Budite kolegijalni i nemojte da tražite dlaku u jajetu. Saradnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << neće trpiti vaše izlive besa na neki način. Bićete na nivou zadatka ako budete umeli ponekad da se dovovoljno dobro prepustite meditaciji.
Ljubav: Neko vas isuviše voli da bi vas povredio. Voljena osoba je uz vas i nemate razloga da se okrenete i da odete.
Zdravlje: Problematična vam je gornja vilica.
BIK Posao: Budite na nivou zadatka i ne dozvolite da se nešto pogrešno desi vašom krivicom i nemarnošću. Budite uvereni da su saradnici uz vas i da su spremni da se bore za zajednička prava u okviru istog posla. Ne dozvolite sebi da posumnjate u nešto suprotno.
Ljubav: Oni koji su slobodni mogu da još malo sačekaju pravu osobu za druženje jer trenutno je sve nešto što možete tek u prolazu da dobijete.
Zdravlje: Obratite pažnju na kosti.
Flickr.com BLIZANCI Posao: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno perfidna da se ovde kriju pravi motivi saradnje na poslovnom planu. Pazite svoje finansije i ne dozvolite da vas nekoo pređe za novac koji vama lično pripada. Nije na odmet da se neko pojavi i da uđete u ortačko društvo ali dobro razmislite o toj soluciji.
Ljubav: Dovoljno dobar razlog da se povučete iz veze koju trenutno imate. Ne pritiskajte svoje emocije zbog osobe koja ne zaslužuje vaš osmeh ni poljubac.
Zdravlje: Imate problem sa kičmom.
RAK Posao: Privatni posao koji razvijate već neko vreme može da se iskomplikuje. Konkurencija je dovoljno jaka u nekim segmentima u odnosu na vas da se ovde očekuje da ćete imati i velika ulaganja u biznis koji vodite. Ne dozvolite da se nešto loše desi zbog nečije nemarnosti.
Ljubav: Neko je ovde neiskren. Imate dovoljno razloga da se zapitate sa kim ste u vezi. Ne dopustite da vas neko obruka.
Zdravlje: Problemi sa kolenima.
Idi na sledeću stranu >>>
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.