Izvor: Luftika.rs, 27.Maj.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 28. maj 2017. godine

Ovan se oseća slobodno, Bik dosledan, Blizanci dosledni, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu, izliv emocija za Škorpiju, Strelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti, Vodolija pomirljiva, a Ribe imaju hroničnih problema. Ovo je današnji horoskop za danas 28.05.2017. godine.
OVAN Posao Danas osećate veliku slobodu i ne morate da se povinujete drugim ljudima sve dok ne uvidite da se neke bitne stvari ne dese u skorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vreme. Morate da se otvorite na segmentu posla dovoljno dobro i da budete u dobrom stavu trenutno, koji vam se protežira da bi mogli da se postavite u boljem svetlu.
Ljubav Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne dozvoljavajte nekome da vam sruši snove samo zbog toga što se neke stvari trenutno ne dopuštaju, kada je u pitanju zauzeta osoba.
Zdravlje Povremeno se opuštajte.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.