Dnevni horoskop za 28. april 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 28. april 2016. godine

Ovnovima satisfakcija, Biku dan za opuštanje, Blizancima pomaže Vodolija, Raku vreme za prilagođavanje, Lava intrigira Deviga, Vagu iritira partner, poslovna prilika za Škorpiju, Strelac ne sme da propusti priliku, profit za Jarca, a Ribama je vreme za promene. Ovo je današnji horoskop za 28.04.2016. godine.
OVAN Posao: Vaše zalaganje na polju posla može da vam donese mnogo bolju satisfakciju za neko vreme. Budite požrtvovani i ne pokušavajte da se opuštate usled nečijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kritika. Ne morate da se oslanjate na saradnike.
Ljubav: Imali ste mnogo toga da kažete partneru ovaj put, ali ste naišli na zid i odbijanje koje vam pričinjava nezadovoljstvo.
Zdravlje: Solidno.
BIK Posao: Finansije su vam danas loše postavljene. Aspekti vam poručuju mnogo bolji tretman za neko vreme. Trenutno se ne savetuje veće investiranje u projekat, koji vam donosi mnogo više satisfakcije iz vaše tačke gledišta.
Ljubav: Morate da se prilagođavate partneru koji je pomalo tvrdoglav. Niste sami i to vam je najvažnije u ovom trenutku.
Zdravlje: Opuštajte se danas.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Nemate puno vremena da rešite mnogo toga ovaj put ali imate stav koji vas vodi do mnogo bolje poslovne aktivnosti koju ćete sprovoditi u narednom periodu. Vodolija vam je na usluzi jer ima osećaj za vaše probleme.
Ljubav: Ono što ste trenutno zamislili može da vam se u neku ruku i ostvari. Pokušavate mnogo toga da rešite i ne morate da se ustručavate da tražite i nešto više od partnera.
Zdravlje: Pluća su vam loša strana.
RAK Posao: Niste morali da pristajete na kompromis, kada je u pitanju molba prijatelja da uradite dodatni deo posla. Nade koje ste imali da ćete mnogo toga završiti su ovaj put pale u vodu.
Ljubav: Poimalo vas mrači partnerov stav, kada je emotivni život u pitanju. Niste spremni na promenu koja se inicira, jer aspekti poručuju dodatno prilagođavanje ovaj put.
Zdravlje: Mogući problem sa jetrom.
Idi na sledeću stranu >
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Vodolija

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.