Dnevni horoskop za 22.oktobar

Izvor: Press, 22.Okt.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 22.oktobar

Pročitajte današnji horoskop...
Ovan
Impouje vam saznanje da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati deluju kao veliki podsticaj na okolinu. Осећајте емотивну наклоност и заједничку инспирацију >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << у сусрету са вољним особом. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima. Problem sa sinusima.

Bik Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, a vi ćete napredovati. Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Планирајте емотивни сусрет или неку узбудљиву забаву удвоје и лепо се проверите. Potrebno je da više vode unosite u organizam.

Близанци Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa s vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo do toga da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare. Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

Rak Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti da prihvatite odgovornost za ono što ste učinili. U emotivnom smislu delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.

Lav Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se nadmudrujete sa neistomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.

Devica Obratite pažnju na nove informacije. Ukoliko vam je stalo do toga da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo. Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način za novo emotivno zbližavanje. Bolovi u kičmi.

Vaga Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu. Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.
 

Škorpija Društveni život je veoma dinamičan tokom današnjeg dana. Moći ćete da ostvarite veoma interesantne kontakte sa ljudima s kojima će vam izgledati da se savršeno razumete. Teško da ćete uspeti da ubedite voljenu osobu da ste umorni i da vas je posao iscrpeo preko svake granice. Svađa na pomolu.

Strelac Susret sa određenim saradnicima lako može da preraste u neku neprijatnu situaciju. Važno je da pravilno zaštitite svoje poslovne interese. Postavite jasnu granicu do koje ste spremni da idete. Ponekad određene sitnice u ponašanju ili postupcima više otkrivaju nego rečenice koje se uporno ponavaljaju.
 

Jarac Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Obratite pažnju na nove informacije. Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vodolija Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Све док вас нико не спутава, осећате право благостање. Danas ste lepi i sebi i drugima, i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, dok će slobodni danas biti na meti posmatrača.
 

Рибе Neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu. Opustite se u društvu osoba čije vam prisustvo odgovara.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Bik

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.