Dnevni horoskop za 2. maj 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 01.Maj.2016, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 2. maj 2016. godine

Lav gubitnik dana, Bik i Rak u ljubavi, Ovan u konfliktu, Jarac mudar, Vaga sa podrškom, Strelac umoran, Ribe i Devica se drže, Vodolija nije sama, Škorpija okružena udvaračima, a Blizanci bez rizika. Ovo je današnji horoskop za 02.05.2016. godine.
OVAN Posao: Imate pionirski duh i ne želite da se odvojite od sopstvenih načela. Smatrate da su oni isuviše ispravni za ono što tek treba da sledi. Imali ste možda manji konflikt sa osobama, koje vam nose odlično razrešenje situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u daljem toku rada.
Ljubav: Možda budete razmišljali o osobi koja vam je bila draga već odavno. Nemate nameru da se suočavate sa svojim emocijama još neko vreme.
Zdravlje: Nemate većih problema danas.
BIK Posao: Povremeni gubici na koje ste već odavno spremni imaju jaku konotaciju u vašem finansijskom segmentu, jer vas vuku u odlične ideje, koje ćete sprovesti u delo. Morate da se povinujete u datoj situaciji.
Ljubav: Uživate u čarima jednog Raka. Odlično se razumete i nemate nameru da menjate status koji trenutno imate. Možete da se pohvalite svojim ljubavnim životom.
Zdravlje: Lupanje srca.

BLIZANCI Posao: Vaša komunikativnost vam je zaštitni znak i nećete morati da se suočavate sa raznim rizicima koji su oko vas trenutno. Imate odlično čulo zapažanja da ćete moći da prevaziđete sopstveni ego u pojedinim trenucima, kada osetite pritisak okruženja.
Ljubav: Ne želite da se rasplinete od emocija kada je partner u pitanju, koliko se od vas očekuje mnogo bolje rešenje kada je poslovna strana u pitanju.
Zdravlje: Solidno.
RAK Posao: Preduzetnički duh vas tera na krupne promene, jer ne uviđate mnogo veliki problem, koji vam se trenutno nameće imperativno. Imali ste i vi svojih ideja, ali su one trenutno u drugom planu. Povinovaćete se trenutnom položaju koji ste stekli.
Ljubav: Vaše emocije su na mestu i nemate problem na polju ljubavi. Odlična komunikacija sa partnerom je ono što vas održava u životu.
Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Dnevni horoskop za 3. maj 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 02.Maj.2016, 14:25

Ovnu potrebno opuštanje, Bik nema razlog za brigu, Blizanci puni obaveza, Rak šarmantan, Lav optimističan, Devica konfuzna, Vaga skeptična, Škorpija tajanstvena, Strelac dominira, Jarac je imao i lošije dane, Vodolija sreće osobu iz prošlosti, a Ribe uživaju u ljubavi. Ovo je današnji horoskop...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.