Dnevni horoskop za 2. februar 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 01.Feb.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 2. februar 2016. godine

Ovan na testu, Bik u ljubavi, Blizanci zaljubljeni, Rak preduzetnik, Lavu ide dobro, a Devici loše, Vaga na korak do uspeha, Strelac sa Bikom, Jarac uplašen, Ribe na dobitku, Škorpiji lađe tonu, a Vodolija više sreće nego pameti. Ovo je horoskop za danas, 02.02.2016.
OVAN Posao: Ostavićete nešto iza sebe, nije vredno pažnje ono što vam se nudi kroz razgovor sa ljudima iz vašeg okruženja. Dovoljno novca ćete zaraditi tek kroz vreme. Nemojte odustajati pre vremena od svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << cilja.
Ljubav: Imate razloga da se na neki način pozabavite dovoljno sa situacijom koja vam se plasira od strane vašeg emotivnog partnera. Ovde je neko na testu.
Zdravlje: Solidno.
BIK Posao: Neprijatna situacija na vidiku i na velika vrata se ovde uviđa da ćete imati nepovoljnosti što se samih poslovnih aktivnosti tiče. Imaćete veliku promenu plana. Neko bi mogao da vas dodatno iscrpi.
Ljubav: Karmička ljubavna priča je na pomolu. Više se bavite time kako će sve sve odigrati i imate veliku tremu.
Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.
Izvor: Pixabay © BLIZANCI Posao: Imate malo depresivnu situaciju u bilansu na poslu kojim se bavite. Budite u kondiciji kako bi izneli celu situaciju na viši nivo. Ne dozvolite da se kockice pogrešno sklope. Na neki način imate i pomoć sa strane.
Ljubav: Imate dovoljno razloga da se pozabaveite svolim ljubavnim životom. Neko je ostavio veliki utisak na vas i nije na odmet da popričate sa tom osobom.
Zdravlje: Bilo bi dobro da odete na sistematski pregled.
RAK Posao: Vaš preduzetnički duh teško da neko može da zaustavi. Budite uvereni da ste na pravom putu i da nemate razloga za paniku. Na neki način ste dovoljno dobro proučili celu situaciju i nemate razloga za brigu. Budite originalni i ne dozvolite da se neko bespotrebno meša u vaše odluke.
Ljubav: Malo lošija slika ljubavnog života vas navodi da brzo menjate svoje odluke u vezi osobe koja je iskrena prema vama. Niste baš poetski raspoloženi.
Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.
Idi na sledeću stranu >>>
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dnevni horoskop za 2. 2. 2016.

Izvor: BanjalukaLive.com, 02.Feb.2016, 13:12

Saznajte šta vam zvijezde savjetuju za utorak, 2. februar.. OVAN POSAO: Nemojte odustati od onoga što želite, samo promjenite pristup i malo drukčije to predstavite. LJUBAV: Vaš stav može biti doživljen kao konzervativan i zastario, ali može i prilično povrijediti nekoga ko možda nije kriv...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.