Dnevni horoskop za 18. 4. 2015.

Izvor: 011vodič.com, 18.Apr.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 18. 4. 2015.

Dnevni horoskop za 18. 4. 2015.
Ovan
Danas je dan za odmor i uživanje. Potrudite se da se okrenete zaradi i poslu. Ne odbijajte prilike koje Vam se pružaju.
Bik
Usporeni ste. Niste dobro raspoloženi. Gledajte da se ne nervirate oko novčane situacije. Idite do frizera. Ulepšajte se.
Blizanci
Naspavajte se dobro i odmorite se. Potrudite se da se usredsredite na završavanje obaveza. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko toga šta >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << drugi ljudi pričaju, Vi gledajte svoja posla. Tako je lakše.
Rak
Danas je dan stvoren za druženje. Provedite više vremena sa prijateljima. Budite okrenuti novim idejama. Ne nervirajte se što sve ide sporije nego inače.
Lav
Provedite ovu subotu u odmaranju. Iskoristite vikend maksimalno za uživanje. Najbolje bi bilo da iako možda ne radite, napravite plan rada za narednu nedelju.
Devica
Lepo se osećate. Možete ići na neki kraći put. Planovi za danas se ostvaruju sporije nego što ste očekivali i to Vas veoma iritira. Provedite više vremena sa prijateljima.
Vaga
Imate dosta posla. Budite smireni, nemojte se raspravljati sa saradnicima. Niste baš dobro raspoloženi, ali ne moraju to svi da znaju.
Škorpija
Posvetite se partneru. Ako ste slobodni, skloni ste flertu. Pokušajte da se usredsredite na saradnju sa drugima, iako ne biste ni pomislili da pravite kompromis sa dosta drugačijim ljudima od sebe.
Strelac
Imate puno posla. Danas Vam se nikako ne radi. Vodite malo više računa o svom zdravlju. Ne jedite previše slatkiša.
Jarac
Usporeni ste, ali se dobro osećate. Smireni ste i dobro ste organizovani. Popodne provedite sa prijateljima.
Vodolija 
Sredite dom. Unesite cveće ili neki detalj u kuću. Možete posetiti rodbinu koju dugo niste videli.
Ribe
Komunikativni ste i prijatni prema drugima. Dobro se osećate. Provedite više vremena u prirodi.

#Mondo
The post Dnevni horoskop za 18. 4. 2015. appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.