Dnevni horoskop za 1. jun 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 31.Maj.2016, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop za 1. jun 2016. godine

Ovan uživa u ljubavi, Bik koketira, Blizance i Raka čeka bolje vreme, Lav u začaranom krugu, izazovi za Devicu, Vaga spokojne, Škorpiji prija meditacija, Strelac nema meru, Jarac uživa, odličan dan za Vodoliju, a Ribe u grču. Ovo je današnji horoskop za danas 01.06.2016. godine.
OVAN Posao: Imate autoritet i znate kako da se postavite kada je posao u pitanju i šefovanje. Ovaj stav, međutim, može da smeta mlađim kolegama koji su skloni novinama i stalnom prilagođavanju, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su inovacije u pitanju.
Ljubav: Pravi ste zavodnici i niko ne osporava činjenicu da možete mnogo toga da dobijete od osoba suprotnog pola. Volite da se dajete bez izgovora. Ljubav je vaša jača strana ovaj put.
Zdravlje: Odlično.
BIK Posao: Možda okruženje uvidi da ste spremni mnogo više da se žrtvujete, ali da to jednim delom radite iz sopstvene koristi. Pazite pred kim pričate dosta intimne stvari jer ste okruženi lošim ljudima danas.
Ljubav: Volite da koketirate i da trošite novac na osobe suprotnog pola. Niko ne osporava da je to loše ali uvek budite sa dozom mere u onome u čemu imate nameru da se pokažete.
Zdravlje: Bolovi u vratnom delu.
Pixabay.com BLIZANCI Posao: Imate razumevanje za mnoge stvari. Ovim stavom možete da pokrenete lavinu novih mogućnosti. Ukoliko niste računali na ovakav tretman, naviknite se. Stiže vam mnogo bolje vreme.
Ljubav: Pričom ćete uspeti da izgladite odnose, koji će vam otvoriti novi horizont, kada je vaš partner u pitanju. Ne zaboravite da za sve treba vreme.
Zdravlje: Osećate veći psihički pritisak.
RAK Posao: Ukoliko ste odličili da se bavite privatnim poslom, nije loša ideja iza koje stojite, koliko su loše samo vaše procene što se tiče sredstava sa kojim raspolažete. Povoljan period vam tek predstoji.
Ljubav: Svesni ste svoje lepote, kada je suprotan pol u pitanju. Prolepšali ste se, pa to i ne skrivate od pogleda drugih ljudi. Spremite se na novi izazov.
Zdravlje: Nazeb.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Lav,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Ribe,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horoskop za sredu 1. jun

Izvor: Press, 01.Jun.2016, 11:54

Dnevni horoskop. . Foto:zena.blic.rs. Ovan - 21. 3. - 20. 4. . Posao: Niste raspoloženi da se bavite svakodnevnim aktivnostima. Potrebno vam je osveženje koje će doći tokom sutrašnjeg dana..Ljubav: Jača potreba...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.