Dnevni horoskop - 31. avgust

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Avg.2014, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop - 31. avgust

Saznajte šta vam zvijezde savjetuju za nedjelju, 31. avgust. OVAN Ono što je dobro jeste veliki optimizam i šansa da se urade neke stvari do kojih im je stalo, a ono manje povoljno odnosi se na otpor ljudi iz njihove bliže okoline. Nekim Ovnovima biće ponuđeno putovanje koje bi trebalo da prihavte ukoliko im obaveze na poslu to dozvole. BIK Česti konatakti sa ljudima iz inostranstva ali Bikovi će iz nekog razloga biti u nedoumici i skloni sumnjama. Većini iz ovog znaka zaista dolaze >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << dani ljubavi. Poslije dužeg i strpljivog čekanja pojaviće se ono pravo. Iako na prvi pogled nećete prepoznati osobu svog života budite strpljivi. Nije baš kao u romanu, ali je životno i vrijedno vašeg truda. BLIZANCI Blizanci bi trebalo da se pripreme za velika iskušenja i napore ovih dana. Poteškoće i depresija ipak biće samo posljedica nesuglasica sa partnerom. Naročito teško će biti onima iz prvog dekanata. RAK Rakovima treba skrenuti pažnju da ne mešaju emocije sa poslom što iskreno rečeno nije njihov običaj. Ali ovog puta upetljaće se u nešto što ih može kompromitovati u očima saradnika. Uz to kolega suprotno pola prećutno im zamjera na nekorektnom držanju i nedavnim problemima. LAV Lavovima se pak otvaraju nove mogućnosti u ljubavi. Oni koji su u dužoj vezi ulaze u povoljan period koji može poremetiti tek nešto slabije zdravlje voljene osobe, tegobe su prolazne. DJEVICA Djevice treba da se pripreme za velike napore i borbu. Ne preporučuje se da isjteraju pravdu ili prihvataju sukobe. Osim što neće uspjeti da dokažu ono što žele nisu ni sposobne da igraju mutno i beskrupulozno. VAGA Vage ulaze u povoljniji period koji bi trebalo da iskoriste i urade ono što im nije polazilo za rukom prethodih dana. Mnogima od njih ponudiće se novi posao što će im mnogo značiti za dalje korake koje planiraju. ŠKORPIJA Na poslovnom planu većini Škorpije slede zastoji i problemi i to će se odraziti na odnose u kući i sa bliskim osobama. Kao i uvek Škorpije imaju dosta prijatelja koji će im pomoći kada zatreba. STRIJELAC Na emotivnom planu vas čekaju krupne promjene. Došao je trenutak da se veza koja traje najzad definiše i da tako obe strane shvate šta je to u čemu su i kako dalje. JARAC U izvesnom smislu ste vrlo slični Škorpiji. One vole da govore istinu a pritom su duboko svjesne njenog značenja, dok vi samo volite istinu ali po svaku cenu. Sadašnji partner će to osetiti na svojoj koži kao i strast koja će sve više izbijati iz svake vaše pore. VODOLIJA Naredni period ići će na ruku Vodolijama koje žele da obave neku veću kupoprodaje ili planiraju put. Treba se čuvati neprijatelja a to su nehajnost, lenjost i stav „lako ćemo" u ovom periodu. RIBE Neke Ribe će u ljubavi naći kompenzaciju za sve ono što im ne ide od ruke. Ipak treba ih upozoriti da ne pretjeruju u svom oduševljenju. Dani koji predstoje samo nose kratke i strasne avanture ali ne i ljubav. (MOJ ASTROLOG)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Dnevni horoskop - 1. septembar

Izvor: BanjalukaLive.com, 31.Avg.2014

Saznajte šta vam zvijezde savjetuju za ponedjeljak, 1. septembar. OVAN Slobodnim Ovnovima bi trebalo biti jasno da nova veza može biti rizična. Od strane prijatelja vam predstoji iznenadna informacija koja vam može poremijetiti lične planove, zauzmite fleksibilan stav i budite iskreni prema partneru. BIK Neko...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.