Dnevni horoskop - 15. septembar

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Sep.2014, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horoskop - 15. septembar

Saznajte sta vam zvijezde svajetuju za ponedjeljak, 15.septembar OVAN Vaša brzina čini da mnogi ne mogu da vas prate. Zato nemojte biti netolerantni i sebični. Žene Ovnovi su toliko zaokupljeni svijetom oko sebe, da za ljubav nemaju vremena. BIK Iz druženja sa kolegama kroz priču se pojavljuje i u javi, žena vaših snova. Uvjereni ste da je dotična djevojka rođena za vas, ali ne pretjerujte. BLIZANCI Dosada koja vas muči u poslednje vrijeme, dovodi do čarki sa partnerom i to vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << iznenadnih. Vi zapravo sanjate da se zaljubite ponovo. RAK Muškarci su stalno odsutni i zamišljaju zabave iz starih dobrih vremena, gdje je devojaka bilo napretek, i oko svake se valjalo potruditi. Mnoge djevojke vole nepredvidive tipove, vječite šarmere. LAV Žena Lav sreće interesantnog, načitanog, dinamičnog i visokog muškarca. Posle uvodnog upoznavanja i njegove „prve pobjede", on postaje centar vašeg blaženstva. DJEVICA Veza u kojoj ste sada je u rasulu. Ne pokušavajte da je popravljate, ako vam je partner u znaku Jarca. Ako vam je partner Riba pustite da se „ohladi", pa navalite ponovo, ako vam je stalo. VAGA Ovo je period kada možete nešto i da promijenite u životu. Žene će sresti muškarca u znaku Lava, koga neće primećivati u početku. Ovaj muškarac je, međutim, hrabar i u stanju da ode i na kraj svijeta zbog vas. ŠKORPIJA Muškarci naleću na tipičnu Lavicu, samouvjerenu i ponosnu. Ovo je povoljniji period za malobrojne slobodne Škorpije, da malo uživaju u tako omiljenom flertu. STRIJELAC Svoje lične obaveze rado zamjenjujete obavezama prema drugima, pa se tako iscrpljujete i imate problema na terenima, koje smatrate „osvojenim", tj. partnera na koga svaljujete svoje svakodnevne dužnosti. JARAC Vešem partneru je potrebno da mu s vremena na vrijeme pokažete da ga volite. Za slobodne, ovo je period kada će vam se udvarati. Vi na to nećete biti spremni, mada će se tu naći interesantnih lica. VODOLIJA Žene pate od akutne osjetljivosti. Odnosi sa vama su otežani, vašom sklonošću da kažete „možda" bez obzira da li mislite ili ne. RIBE U ovom periodu ste skloni zaljubljivanju u svakoga ko vam pruži malo, makar malo lažne nade i topline. (MOJ ASTROLOG)
Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Blizanci,   Horoskop - Rak

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Horoskop za ponedeljak 15. septembar

Izvor: Press, 15.Sep.2014

OVAN. Ona: Povoljan period za kupoprodaju stana. Dan za porodične posete. . On: Privlači vas ženska osoba koja je izuzteno tajnovita. Planirate kraće putovanje.. BIK. Ona: Emotivno doživljavate situacije u kojima se nalazite. Veoma ste romantični.. On: Prijaće vam duge šetnje i romantični...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.