Izvor: Luftika.rs, 01.Jul.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dnevni horokop za 2. jul-srpanj 2016. godine

Ovan nervozan, Bik prihvata savet prijatelja, Blizancima treba odmor, Rak ima prijatno društvo, Lavu treba odmor, Devica ima podršku, Vaga napreduje, Škorpiji treba odmor, Strelac se prilagođava, Jarac voli dominaciju, Vodolija pod stresom, a Ribe imaju suviše posla. Ovo je današnji horoskop za danas 02.07.2016. godine.
OVAN
Posao Vaše zalaganje, može da urodi plodom za neko vreme. Pokušajte da se distancirate od nepotrebnih stvari bar za kratko dok ne uvidite kako stvari zapravo stoje.
Ljubav Oni koji su u braku mogu da imaju problematičnu situaciju i da se ne retko desi i sukob mišljenja. Budite na distanci ovaj put.
Zdravlje Poveća nervosa.

Pogledaj vesti o: Horoskop - Ovan,   Horoskop - Bik,   Horoskop - Rak,   Horoskop - Devica,   Horoskop - Vaga,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Vodolija,   Horoskop - Ribe

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nedeljni horoskop od 4. do 10. jula 2016. godine

Izvor: Luftika.rs, 02.Jul.2016, 09:23

Vreme kao stvoreno za odmor negde daleko. Plaža, more i kokteli. Kome ova sedmica donosi odmor i mir, a kome zanimljive obrte, šta kažu zvezde?. OVAN . Posao Vama je dosta i posla i ljudi koji vas okružuju. Nemate strategiju niti plan, zbog toga je najbolje da odmorite ove nedelje i razbistrite misli....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.